Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Wilma Vervoorn, 52 Jaar uit Waardenburg

"Je doel bereiken kan ook prima als je ouder dan 50 bent* "

Ineens is het moment daar, dat je moet constateren dat de jaren gaan tellen en dat je lekker in je vel voelen niet altijd meer vanzelfsprekend is. Terwijl ik me wel graag zo wilde voelen.

Je kunt dan twee dingen doen: je er rot door voelen óf jezelf een nieuwe leefstijl aanleren

Ik koos voor dat laatste. Ik kende vrouwen die het PowerSlim programma hadden gevolgd en maakte een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij een coach bij mij in de buurt. Wat ik hoorde sprak me aan, ik werd gelijk enthousiast en ging naar huis met een starterspakket.

De ene week ging wat beter dan de andere, maar mijn coach Willy legde uit dat dat wel vaker voorkomt. Straf komt niet altijd gelijk na de zonde en de beloning op goed gedrag laat wel eens even op zich wachten.

Omdat ik de producten van PowerSlim erg lekker vond en me er goed bij voelde (rustig, verzadigd) heb ik doorgezet. Vanaf week 4 ging het weer de goede kant op. Wat was ik blij!

Inmiddels heb ik al een aantal weken terug mijn doel bereikt. Ik weet nu wat ik kan eten en wat ik beter kan laten staan. Ik voel me echt een ander mens! Dus: je doel bereiken én behouden kan prima, ook als je 50+ bent.

Coach Willy:

Ik heb Wilma leren kennen als een vrouw die weet wat ze wil en beseft dat ze zelf een belangrijk aandeel heeft in het behalen van haar doelstellingen. Ook toen het een paar weekjes wat minder ging, bleef ze super gemotiveerd. Ik ben trots op haar!

Willy
Coach van Wilma

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Karin Schrijver, 45 jaar uit Haaften "Ik ben klaar voor de zomer!*"

Ik heb mijn doel bereikt. De zomer komt er nu alweer bijna aan en ik kijk er nu al naar uit om mijn zomerkleding te kunnen dragen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mariska Gaasbeek, 26 jaar uit Kampen "Ik stapte altijd met een lach op mijn gezicht weer naar buiten!*"

Iedere week hielp mijn coach me verder en motiveerde ze me om door te zetten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer