Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Saskia van Bakel, 38 Jaar uit Rosmalen

"Is dit wel iets voor mij en houd ik dit vol?*"

Na mijn zwangerschappen, stoppen met roken en net wat te veel lekker eten voelde ik me niet meer lekker in mijn vel. Ik had zelf al geprobeerd om gezonder te gaan leven, maar helaas met weinig resultaat.

Ik zag bij bekenden, die bij Super Shape waren geweest en mooie resultaten behaalden. Ik  dacht: ‘Dat wil ik ook!’.

In eerste instantie vroeg ik me wel af: ‘Is dit wel iets voor mij en houd ik dit vol?’. Gelukkig viel dit enorm mee. Ik at 5 keer per dag en het smaakte ook nog eens lekker. Daarnaast is de keuze aan PowerSlim producten enorm, dus het verveelt niet. Ook kon ik ’s avonds gewoon vlees of vis met groenten eten.

Feestjes en etentjes waren mijn grootste uitdaging. Maar door de goede begeleiding van diëtisten/coaches Michelle en Eveline en de lekkere producten is dit goed gegaan. Het eerste feestje en etentje waren echt wel even wennen. Doordat we tijdens de consulten samen doornamen wat ik kon doen en ik goed vooruit plande gaf dit mij zoveel grip en zelfvertrouwen dat het me lukte!

Nu voel ik me zekerder en ben ik super blij met het resultaat. Ik heb eindelijk mijn doel kunnen bereiken!

Mocht je twijfelen om de stap te zetten, dan zeg ik doen! Ik ben zo blij dat ik deze stap naar Super Shape heb gemaakt!

Eveline
Coach van Saskia

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Rosalie van Ganzewinkel, 44 jaar uit Rijen "Ik heb mijn oude kleding de deur uit gedaan* "

Ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo goed. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Diana Keizer-van Pinxteren, 32 jaar uit Panningen "Hoe is het nu met Diana?"

Samen met Diana blikken we terug op de periode na het behalen van haar doel. Het is natuurlijk van belang dat ik ook leer om in balans te blijven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer