Saskia van Bakel 40 Jaar uit Rosmalen

Is dit wel iets voor mij en houd ik dit vol?*

Na mijn zwangerschappen, stoppen met roken en net wat te veel lekker eten voelde ik me niet meer lekker in mijn vel. Ik had zelf al geprobeerd om gezonder te gaan leven, maar helaas met weinig resultaat.

Ik zag bij bekenden, die bij Super Shape waren geweest en mooie resultaten behaalden. Ik  dacht: ‘Dat wil ik ook!’.

In eerste instantie vroeg ik me wel af: ‘Is dit wel iets voor mij en houd ik dit vol?’. Gelukkig viel dit enorm mee. Ik at 5 keer per dag en het smaakte ook nog eens lekker. Daarnaast is de keuze aan PowerSlim producten enorm, dus het verveelt niet. Ook kon ik ’s avonds gewoon vlees of vis met groenten eten.

Feestjes en etentjes waren mijn grootste uitdaging. Maar door de goede begeleiding van diëtisten/coaches Michelle en Eveline en de lekkere producten is dit goed gegaan. Het eerste feestje en etentje waren echt wel even wennen. Doordat we tijdens de consulten samen doornamen wat ik kon doen en ik goed vooruit plande gaf dit mij zoveel grip en zelfvertrouwen dat het me lukte!

Nu voel ik me zekerder en ben ik super blij met het resultaat. Ik heb eindelijk mijn doel kunnen bereiken!

Mocht je twijfelen om de stap te zetten, dan zeg ik doen! Ik ben zo blij dat ik deze stap naar Super Shape heb gemaakt!

Eveline
Coach van Saskia

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer