Marco Grisel 48 Jaar uit Culemborg

In mijn eentje lukte het me niet*

‘Als je maar gezond bent’, hoe vaak zeggen we dat deze maanden niet tegen elkaar? Voor mij was dat een jaar geleden al actueel. Ik voelde me niet fit. Een bezoek aan de huisarts wees uit dat ik wat aan mijn (ongezonde) levensstijl moest doen.

Maar hoe doe je dat? In mijn eentje kwam ik er niet uit. Wilma, een collega van me, had met de hulp van haar PowerSlim coach een geheel nieuw eetpatroon aangeleerd en wist dat ook goed vol te houden. Zij maakte me enthousiast, en zo zat ik eind januari aan tafel bij mijn PowerSlim coach Willy van La Peau Satin in Culemborg.

Ik vind het PowerSlim programma gemakkelijk te volgen. Je blijft gewoon ontbijten, lunch en avondeten. Wel zo gezellig als je een gezin met twee opgroeiende zoons hebt. Daarnaast neem je 3x per dag een tussendoortje. Verder is voldoende drinken belangrijk. Het ging me vooral goed af, omdat mijn vrouw helemaal achter mijn beslissing stond en me steunde. Zij zorgde er ook voor dat het eten altijd op tijd klaar stond en heerlijk smaakte.

Achteraf had ik geen beter startmoment kunnen kiezen. Toen de lockdown vanwege het coronavirus van kracht ging, zat ik al goed in de flow van gezond eten en meer bewegen. Mijn hometrainer is dagelijks gebruikt. Voor mij waren er dus geen ‘quarantaine kilo’s’. Integendeel: ik heb mijn doel weten te bereiken en voel me super nu!

Willy
Coach van Marco

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer