Marco Grisel, 47 Jaar uit Culemborg

"In mijn eentje lukte het me niet*"

‘Als je maar gezond bent’, hoe vaak zeggen we dat deze maanden niet tegen elkaar? Voor mij was dat een jaar geleden al actueel. Ik voelde me niet fit. Een bezoek aan de huisarts wees uit dat ik wat aan mijn (ongezonde) levensstijl moest doen.

Maar hoe doe je dat? In mijn eentje kwam ik er niet uit. Wilma, een collega van me, had met de hulp van haar PowerSlim coach een geheel nieuw eetpatroon aangeleerd en wist dat ook goed vol te houden. Zij maakte me enthousiast, en zo zat ik eind januari aan tafel bij mijn PowerSlim coach Willy van La Peau Satin in Culemborg.

Ik vind het PowerSlim programma gemakkelijk te volgen. Je blijft gewoon ontbijten, lunch en avondeten. Wel zo gezellig als je een gezin met twee opgroeiende zoons hebt. Daarnaast neem je 3x per dag een tussendoortje. Verder is voldoende drinken belangrijk. Het ging me vooral goed af, omdat mijn vrouw helemaal achter mijn beslissing stond en me steunde. Zij zorgde er ook voor dat het eten altijd op tijd klaar stond en heerlijk smaakte.

Achteraf had ik geen beter startmoment kunnen kiezen. Toen de lockdown vanwege het coronavirus van kracht ging, zat ik al goed in de flow van gezond eten en meer bewegen. Mijn hometrainer is dagelijks gebruikt. Voor mij waren er dus geen ‘quarantaine kilo’s’. Integendeel: ik heb mijn doel weten te bereiken en voel me super nu!

Willy
Coach van Marco

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer