Plonie Mulder 62 Jaar uit Leusden

Ik zit weer super in mijn vel!*

Eind mei kreeg ik een folder onder ogen om drie dagen het PowerSlim afslankprogramma te proberen. Op dat moment zat ik niet lekker in mijn vel. Ik woog 97,3 kilo en ik at erg ongezond. Ik als ik van mijn werk thuis kwam had ik geen zin meer in koken en at daardoor weinig groenten maar wel veel koolhydraten. Ik wist dat ik moest veranderen qua eetpatroon dus ik besloot om het proefpakket van PowerSlim te proberen. De begeleiding sprak mij erg aan bij het PowerSlim programma, voornamelijk de na-begeleiding die je een jaar krijgt nadat je streefgewicht bereikt hebt.

Vol goede moed begon ik aan mijn drie dagen PowerSlim. Tot mijn grote verbazing werkte het echt. De producten en recepten waren heerlijk, ik besloot dus door te gaan.

Ik heb samen met mijn coach, Margiet Diepeveen- van Tuil van Hart for Her Leusden, een doel vastgesteld. In eerste instantie had ik mijzelf een doel gesteld. Na twee maanden ging het allemaal zo lekker! Hierdoor heb ik samen met mijn coach besloten mijn doel bij te stellen!

Ik ben nu 6 maanden met het PowerSlim afslankprogramma bezig en ik kan vol trots zeggen; Ik heb mijn doel bereikt!!!! Momenteel zit ik nu in fase 3, het jaar dat ik stabiel moet blijven. Ik weet zeker dat dit mij gaat lukken met de goede begeleiding en support van Margriet.

Ik zit weer super in mijn vel!

Dankjewel Margriet en PowerSlim.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Monique Renken, 52 jaar uit Ede "Het is een investering, maar dat heb ik er graag voor over!*"

Het PowerSlim programma is een investering in een gezondere levensstijl en daar had ik het wel voor over. Nu ik mijn doel heb behaald merk ik de vele voordelen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natascha van Daalen, 39 jaar uit Westervoort "Ik weet nu hoe het beter en lekkerder kan*"

Ik heb heel veel geleerd, over wat ik beter wel en niet kan eten en wat het met je lijf en gezondheid doet. Ik ben me nu veel bewuster van wat en hoe ik eet.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer