Anja van Lieshout 37 Jaar uit Helmond

Ik zie mijn coach iedere week, dat is een goede stok achter de deur!*

Na twee zwangerschappen was het hoog tijd om iets aan mijn levensstijl te doen zodat ik weer lekker in mijn vel zou zitten. Ik wilde het direct goed aanpakken met een duidelijk doel. Na het horen van positieve verhalen over het PowerSlim programma heb ik contact gezocht met Saskia, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik was op zoek naar een effectieve methode zonder shakes of ingewikkelde menu’s en het moest makkelijk toe te passen zijn naast mijn werk en gezin met twee kinderen.

Tijdens mijn intakegesprek bleek al snel dat PowerSlim goed bij mij past en ik zou mijn coach iedere week zien, dat was voor mij een goede stok achter de deur! Het was duidelijk wat ik mocht eten, en ondanks dat ik vaak apart kookte voor mijzelf, had ik de motivatie om mijn doel te bereiken. De verschillende producten waar ik uit kon kiezen hielpen daar zeker bij!

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt. Ik ging met een heel ander gevoel de zomer in dan vorig jaar! Ik voel me veel beter en ben tevreden over het lichaam dat ik nu heb, zeker in combinatie met het sporten dat ik fanatieker ben gaan oppakken. 

Nu ben ik aan het uitproberen welke producten voor mij goed werken om dit op lange termijn te blijven volhouden. Feit is dat ik een heel ander eetpatroon heb dan voordat ik met PowerSlim begon en dat bevalt mij erg goed!

Saskia
Coach van Anja

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer