Peggy van Litsenburg, 43 Jaar uit Helmond

"Ik zat mezelf in de weg*"

Een tijdje geleden ging het knopje om. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik wilde niet nog een maat groter. Ook merkte ik dat ik niet goed vooruit kon met sporten. Ik zat mezelf in de weg. Er moest wat gaan gebeuren.

Ik had al de goede ervaringen van een vriendin gehoord en besloot eens bij Saskia van PowerSlim center LaSarel in Helmond te informeren. Hierna dacht ik: ‘Dit moet me lukken!’.

Ik stelde voor mezelf een doel en ondanks dat het niet altijd even snel ging als ik graag zou willen, kwam ik toch iedere week een stapje dichter bij mijn streefgewicht. De prijs was even een drempel, maar het is het achteraf helemaal waard! De producten zijn allemaal lekker en per dag mocht ik meer dan genoeg eten.

Hier staan we dan, een half jaar later heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik voel me weer heerlijk en ben me bewuster van wat ik eet. Dank je wel Saskia voor je hulp!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer