Marleen Slegers, 57 Jaar

"Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Goh, mijn verhaal dateert ergens enkele jaren terug... Als kind heb ik altijd aan competitiezwemmen gedaan. Op mijn 42ste voelde ik de kriebels voor deze sport terug komen en besloot om het competitiezwemmen een tweede leven te geven. Er kwam zelfs open water zwemmen bij. Heerlijk! Tot ik in 2013 in een serieuze dip belande en tevergeefs een emotie-eter werd.

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach bij ons in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook! Binnen de kortste keren had ik voor mijzelf ook een afspraak gemaakt bij haar coach.

De wekelijkse afspraken, de motivatie, een koolhydraatarm eetpatroon, mijn positiviteit... Ik voelde me weer super in mijn vel. Dankzij mijn goedlachse, spontane en zorgzame coach geloofde ik weer in mezelf en kreeg mijn leven een boost!

Mijn drijfveer was om mijn wetsuit weer aan te trekken, en voilà het is me gelukt. Misschien komt er nog een derde leven in het competitiezwemmen voor mij. Who knows!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Erwin en Mandy, 34 jaar uit Gronsveld "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Manon van Delft, 37 jaar uit Houten "Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer