Marleen Slegers 59 Jaar

Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*

Goh, mijn verhaal dateert ergens enkele jaren terug... Als kind heb ik altijd aan competitiezwemmen gedaan. Op mijn 42ste voelde ik de kriebels voor deze sport terug komen en besloot om het competitiezwemmen een tweede leven te geven. Er kwam zelfs open water zwemmen bij. Heerlijk! Tot ik in 2013 in een serieuze dip belande en tevergeefs een emotie-eter werd.

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach bij ons in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook! Binnen de kortste keren had ik voor mijzelf ook een afspraak gemaakt bij haar coach.

De wekelijkse afspraken, de motivatie, een koolhydraatarm eetpatroon, mijn positiviteit... Ik voelde me weer super in mijn vel. Dankzij mijn goedlachse, spontane en zorgzame coach geloofde ik weer in mezelf en kreeg mijn leven een boost!

Mijn drijfveer was om mijn wetsuit weer aan te trekken, en voilà het is me gelukt. Misschien komt er nog een derde leven in het competitiezwemmen voor mij. Who knows!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer