Roel Brebels 41 Jaar

Ik zag dat PowerSlim werkte, dus ging er ook mee aan de slag*

Vorig jaar maart voelde ik me helemaal niet goed. Snel moe, geen energie en een laag zelfbeeld. Op een gegeven moment zag ik het allemaal niet meer zitten. Toen ging de knop om, ik moet en zal iets aan mijn levensstijl gaan doen. Gezonder gaan eten en meer bewegen.

Via mijn schoonbroer had ik al over het PowerSlim programma gehoord. Ik zag dat het werkte dus ik ging er ook mee aan de slag. Ik zag dat het werkte dus ik ging er ook mee aan de slag. Ik zocht naar  een PowerSlim coach bij mij in de buurt en maakte een vrijblijvend kennismakingsgesprek met haar. Ik voelde me erg op mijn gemak, ze gaf me een goede uitleg en ik besloot om eraan te gaan beginnen.

Al snel merkte ik de voordelen van een gezonde levensstijl en na een paar maanden had ik al vrijwel mijn hele doel behaald. Mijn zelfbeeld werd langzaam weer beter en ik had weer zin om te voetballen en tennissen. Sinds enkele maanden ben ik me zelfs aan het voorbereiden op een halve marathon. Ik kan dan ook zeggen dat ik me beter voel dan ooit!

Zoveel maanden later voel ik me nog steeds heel goed. Ik kan nog steeds terugvallen op mijn PowerSlim coach en dat vind ik heel fijn. Ik heb niks anders dan lof.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer