Geesje Beumer, 66 Jaar uit Heerde

"Ik wist niet dat mijn slaapapneu leidde tot gewichtstoename*"

Ik had een slaapapneu, maar op een gegeven moment werd dit steeds erger. Ik begreep toen niet dat dit ook voor gewichtstoename kon zorgen. Ik had altijd een goed stabiel gewicht en de apneu was vrij laag, maar toen ik hier meer last van kreeg leek ik steeds meer aan te komen. Toen ik weer in het ziekenhuis was vroeg de longarts ook of mijn gewicht toegenomen was. Hij vertelde me dat de hormoonhuishouding door de apneu verstoord wordt, waardoor je gewicht kan toenemen.

Ik liep hier dus een jaar tot anderhalf jaar mee rond en voelde mij absoluut niet gelukkig. Ik was altijd matig met eten en kwam toch aan, waardoor ik gefrustreerd raakte. Ik ben toen zelf wat gaan uitproberen om af te vallen, maar dat werkte totaal niet.

Toen las ik de advertentie van Cyelle over het PowerSlim programma, waarvan ik eerder gehoord had via een kennis die erg enthousiast was over het programma. Dat sprak mij zo aan, dat ik een knop omgezet heb en meteen een afspraak maakte bij Cyelle. Want ik dacht: “Zo kan het niet doorgaan”. Als ik in de spiegel keek was ik niet blij.

Ik vond de begeleiding meteen geweldig van de voedingscoaches bij Cyelle en ook het feit dat je geen shakes hoeft te drinken, maar gewoon kunt eten. Je krijgt zeer duidelijke richtlijnen, wat zeer goed te volgen is. Daarbij heb je zes eetmomenten per dag, ruim voldoende! Je mag meer dan genoeg lekker eten en ondertussen voelde ik mij elke week fitter worden!

Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt en vind ik het makkelijk om stabiel te blijven. Ook dankzij de goede en zeer prettige nabegeleiding van Cyelle. Ik kan nog steeds langs komen voor consulten, waarbij besproken wordt hoe het nu gaat. Ik weet heel duidelijk wat ik wel en niet moet eten. Ik voel me bovendien veel fitter en heb veel meer energie. Echt, ik kan PowerSlim en de begeleiding bij Cyelle iedereen van harte aanraden!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer