Christel van der Meijden 49 Jaar uit Leerdam

Ik wist niet dat een gezonde levensstijl ook leuk kon zijn*

Begin 2018 ben ik begonnen met PowerSlim. Mijn overgewicht begon me tegen te staan. Ik was te vaak te moe om leuke dingen te ondernemen. Dat vond ik jammer, want ik ben dol op gezelligheid en uitgaan. Ik dacht: “Dit word mijn jaar: weg met de kilo’s!”.

Ik heb een kennismakingsgesprek aangevraagd bij La Peau Satin in Leerdam en de volgende dag zat ik bij coach Niesje. Na dat gesprek ben ik enthousiast de uitdaging aangegaan. Ik ging naar huis met een starterspakket met daarin producten, supplementen en niet te vergeten het kookboek. Ik was er klaar voor!

Met het kookboek van PowerSlim sta ik steeds vaker in de keuken. Koken was al mijn hobby maar nu helemaal! Ik heb geleerd wat wel en niet past in een koolhydraatarm of koolhydraatbeperkte leefstijl. De producten van PowerSlim zijn een prima middel om je doel te bereiken. Ze smaken heerlijk en er is veel variatie.

Door PowerSlim is mijn leven echt veranderd. In een paar maanden tijd heb ik mijn streefgewicht bereikt! Ik voel me veel fitter en heb volop energie. Ik heb laatst de Bloesemtocht gelopen en dat ging me prima af.

Ik heb wel eens eerder pogingen gedaan om af te vallen. Dat voelde dan voor mij als een straf, want dan ‘mocht’ ik niet veel eten. Maar met PowerSlim is iedere dag een feestje. Drie keer per dag lekker eten en drie keer per dag een tussendoortje: wat wil een mens nog meer? Ik ben ook reuze blij met PowerSlim Balance, de gewichtsbehoudlijn van PowerSlim. Dat maakt ook het op gewicht blijven gemakkelijk en leuk.

Ik voel mij happy! Met dank aan mijn coach Niesje van La Peau Satin!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer