Anke Rietman 39 Jaar uit Veldhoven

Ik wilde weer gelukkig zijn met mezelf!*

PowerSlimmer van de maand november 2018

Ik denk dat ik al ruim 15 jaar overgewicht had, misschien zelfs nog wel wat langer. Ik voelde mij ongelukkig met mijn eigen lichaam. Op het werk had ik maat XXL en toen ik tijdens het winkelen ook nog een broek in maat 46 moest kopen was dat de druppel. Ik was er helemaal klaar mee. Ik wilde me weer fijn voelen en gelukkig zijn met mezelf.

Eind 2016 besloot ik te gaan sporten, paste ik mijn eetpatroon aan en stopte ik met het drinken van frisdrank. Zo wist ik in anderhalf jaar tijd al veel af te vallen, maar ik wilde meer!

Toen ik in april dit jaar een kleur & make-upadvies cadeau kreeg van mijn man kwam ik bij Bianca van Bianca’s Finishing Touch terecht. Daar zag ik de producten van PowerSlim en werd nieuwsgierig naar het programma. 
Bianca legde me uit wat het inhield en gaf me wat informatie mee, zodat ik het thuis op mijn gemak kon nalezen.

Dat je tijdens het PowerSlim programma gewoon lekker en regelmatig kunt eten dat sprak me heel erg aan. Shakes, dat vind ik persoonlijk niks, maar omdat je ook kunt kiezen voor producten zoals repen, brood (zelfs een croissant) pasta en wraps wilde ik PowerSlim wel proberen. Ik maakte een afspraak voor een intakegesprek en in mei ben ik gestart met een bepaald doel voor ogen.

Het programma is me heel erg goed bevallen. Ik heb iedere dag heerlijk gegeten en ondanks dat ik geen vis lust had ik toch steeds iets anders op tafel staan. Omdat er zoveel keus is ging het me ook echt niet vervelen. Voor vragen appte ik Bianca en binnen no time had ik een reactie. Echt heel fijn. Bianca is een hele vrolijke gezellige coach, ze appte me zelf ook regelmatig om even te informeren, of zomaar voor de gezelligheid.

Het programma beviel me zo goed dat ik mijn doelen heb bijgesteld. Ik voel me heel fijn, gelukkig en ik zit weer lekker in mijn vel. Shoppen is weer leuk. Eigenlijk is alles leuk nu. Ik wil nooit meer terug naar hoe het was!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer