Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Jenneke van der Scheer, 47 Jaar uit Kamperveen

"Ik wilde mezelf weer op de kaart zetten!*"

PowerSlimmer van de maand juni 2018

Begin vorig jaar ben ik met het PowerSlim programma begonnen bij Cyelle in Wezep.

De datum staat in mijn geheugen gegrift, want het was tijd voor een nieuwe start en om orde op zaken te stellen voor mezelf. Ik was met zoveel andere dingen bezig, dat ik op een gegeven moment merkte dat de tijd en aandacht voor mezelf daardoor sterk verslapte.

Toen dacht ik: het roer moet om! Ik wil mezelf weer op de kaart zetten. Dat is iets wat ik heel vaak in die periode heb gedacht. Twee dingen waren voor mij heel belangrijk: ten eerste dat ik een soort dieet zocht wat bij mij zou passen. En ten tweede dat je je niks moet aantrekken van alle (goedbedoelde) adviezen en reacties in je omgeving. Daarvoor moet je je op dat moment afsluiten en er gewoon helemaal voor gaan. Als je zover bent dat je die twee dingen kunt, dan heeft het zeker kans van slagen. Mijn keus viel absoluut op het PowerSlim programma, dit sprak me enorm aan.

Ik heb doelbewust dus voor deze manier gekozen. Ik vond meteen de begeleiding en aandacht bij Cyelle, door mijn PowerSlim coach Dianne, zeer motiverend. Ook vond ik het een programma dat makkelijk vol te houden is en prima in te passen is in het gezinsleven. Met PowerSlim eten we gewoon net als anders, maar dan gezonder. Mijn gezin heeft er weinig van gemerkt dat ik bezig was met een afslankprogramma. Bovendien geniet ik weer veel meer van het eten.

Het is nu bijna een half jaar later en ik voel me nog steeds super! Ik ga met veel plezier nog elke maand even wegen bij Cyelle, dat is ook zo’n goede stok achter de deur. Deze gratis controles zijn een echte meerwaarde, want juist als je op gewicht bent, is het zo fijn als je deze begeleiding nog steeds krijgt.

Het PowerSlim programma heeft voor mij persoonlijk fantastisch gewerkt en ik kan het daarom echt iedereen aanraden!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Heleen Oevering, 45 jaar uit Hardinxveld "Voor mij dit jaar een stralend begin!*"

Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan vol zelfvertrouwen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Pascale Markslag, 52 jaar uit Den Bosch "Ik had niet verwacht dat het zo gemakkelijk zou zijn!*"

Het is ongelofelijk hoe gemakkelijk het ging. Dat had ik niet verwacht aangezien ik in de overgang ben. En dat zelfs zonder dat ik erbij heb gesport.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer