Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Annemarie Pijpers, 63 Jaar uit 's-Hertogenbosch

"Ik wilde graag met een gezonde levensstijl mijn doel behalen*"

Ik wilde graag wat aan mijn levensstijl doen. Me weer fit en goed voelen. Op internet zag ik Super Shape voorbij komen en ging er meer over lezen. Ik raakte al snel enthousiast en heb direct een mailtje gestuurd om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Na dat gesprek ben ik meteen gestart.

Dat het zo goed en snel ging daar sta ik nog van te kijken. Door de 6 eetmomenten op een dag at ik meer dan voldoende en door de variatie aan producten was het nooit eentonig.

Ik had al zo veel diëten geprobeerd, maar allemaal met een beperkt resultaat. Bij het PowerSlim programma had ik echter meteen een goed gevoel. Ik wilde graag op een gezonde en fijne manier mijn doel behalen, dat ik ook zelf kan volhouden op de lange termijn.

Ik voel me nu veel beter in mijn vel. Daar ben ik heel blij mee!

Ik kan iedereen die een gezondere levensstijl wil, aanraden om een kennismakingsgesprek aan te vragen bij Super Shape. Het is fijn dat je daar elke week naar je diëtist/coach gaat en gewogen wordt. Je krijgt goede motiverende tips en eyeopeners en als je vragen hebt kun je ze altijd appen.

Coach Eveline: 

Wij vonden het erg leuk om te zien hoe enthousiast Annemarie gestart is met haar traject. Ze had natuurlijk een hele goede motivatie, maar tussen weten wat goed voor je is en het daadwerkelijk gaan doen zit een heel groot verschil. Annemarie heeft deze uitdaging vol enthousiasme aangepakt en heeft zich niet laten weerhouden door de hobbels die ze onderweg tegenkwam. Wij vonden het heel fijn dat we haar hierbij mochten coachen. 

Eveline
Coach van Annemarie

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Rosalie van Ganzewinkel, 44 jaar uit Rijen "Ik heb mijn oude kleding de deur uit gedaan* "

Ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo goed. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Diana Keizer-van Pinxteren, 31 jaar uit Panningen "Hoe is het nu met Diana?"

Samen met Diana blikken we terug op de periode na het behalen van haar doel. Het is natuurlijk van belang dat ik ook leer om in balans te blijven.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer