Antoinette Dekker 43 Jaar uit Veenendaal

Ik wilde een voorbeeld zijn voor mijn dochtertje*

Mijn naam is Antoinette Dekker en ik kom uit Veenendaal. Ik heb het PowerSlim programma gevolgd bij CitySpa Veenendaal en ik kan zeggen dat ik inmiddels weer helemaal mezelf ben!

Ik was dieetmoe. Na jarenlang jojoën, een intensief IVF traject en de geboorte van onze dochter had ik geen zin meer in de strijd tegen de kilo’s. Met als gevolg nóg meer overtollige kilo’s. Ik had geen energie meer, alles was me teveel en ik was bang voor ieder pijntje dat ik voelde. Toen ik niet eens meer een rondje door de winkelstraat kon lopen zonder lichamelijke klachten heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij CitySpa Veenendaal binnen gestapt. Ik wilde gezonder leven, een voorbeeld zijn voor mijn dochtertje. Met haar in attracties kunnen, haar kunnen leren fietsen en bovenal zien opgroeien! Tijdens de intake met Tamara voelde het gelijk goed. Het werd duidelijk dat ik de juiste beslissing had genomen en zonder mij de les te lezen, maar door te focussen op mijn doel ben ik de volgende dag gestart met het programma. Ik schrok best toen ik de porties zag, deze leken me erg klein, maar al vanaf het begin bleek dat ik er echt genoeg aan had!

Na de eerste week kon ik zelf mijn menu’s samenstellen en kiezen wat ik lekker en praktisch vond. In het kookboek staan lekkere en makkelijke recepten. Voor elk moment is er wel een passend product. Uit eten? Dan neem ik eerst een ready to go drank. Chinees? Dan kook ik PowerSlim noodles. Gebakmoment? Dan kies is voor de chocolade wafel. Feestje? Dan neem ik een zakje chips.

Gedurende het traject is niet alleen mijn manier van eten veranderd, ook de inhoud van de voorraadkast en koelkast is anders geworden. Dat is voor mij de kracht van PowerSlim. Stukje bij beetje word je begeleid naar een gezond eetpatroon, wat vervolgens ook vol te houden is. Ik ben inmiddels bezig met fase 2C en ik ben ervan overtuigd dat ik dit vol kan houden. Dankzij de goede begeleiding van Tamara en Marije van CitySpa Veenendaal zit ik heerlijk in mijn vel en ben ik weer mezelf! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer