Lieve Coomans 47 Jaar

“Ik wil niet gaan bewegen” zei ik*

Al heel mijn leven struggle ik met mijn eetpatroon. Toen de huisarts na een controle me vertelde dat ik aan de rand van diabetes stond, veranderde mijn hele wereld. Ik was al enige tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling en wist dat doelen stellen mij richting zou geven. Zo kwam ik terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zij nam de nodige tijd om naar mijn visie te luisteren en vertelde me hoe het PowerSlim programma me daarin zou kunnen ondersteunen. Door middel van de begeleiding en coaching ben ik vandaag apetrots op de doelen die ik bereikt hebt!

Met 6 eetmomenten per dag had at ik voldoende en door de lekkere tussendoortjes van PowerSlim is mijn suikerverslaving verdwenen. Met de recepten van PowerSlim varieer ik dagelijks met heerlijke gerechten boordevol groenten, zelfs mijn partner is verrast door mijn kookkunsten. Ik weet nu dat ik koolhydraten en uiteraard suikers beter kan mijden, ik voel me daar veel beter door!  

Ik startte dit traject met het verhaal “ik wil niet gaan bewegen”, maar vandaag de dag kan ik niet meer zonder fietstochten en natuurwandelingen.

Met de nodige dosis zelfvertrouwen die ik vandaag bezit, een gezond eetpatroon, de lekkere tussendoortjes van PowerSlim en mijn coach als rechterhand voor de nabegeleiding, gaat het in balans blijven bij zeker lukken!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Anouska Jacobs, 44 jaar uit Beneden-Leeuwen "Na de tweede week was ik helemaal om!*"

Ik merkte dat ik excuses aan het verzinnen was. Ik hoorde mezelf zeggen ‘Dat ik het wel zou proberen, maar ik direct zou stoppen als ik het niet vol zou houden’.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sander Blaauw, 34 jaar uit Elburg "Ik heb een heel andere kijk op mijn voedingspatroon gekregen*"

Ik vond het vrij makkelijk te volgen, met name door de tussendoortjes die je mag hebben. Er is enorm veel variatie in wat je allemaal kunt eten!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer