Amy Hagg, 23 Jaar uit Voorschoten

"Ik wil graag een inspiratiebron zijn voor anderen*"

Hallo, ik ben Amy en 22 jaar oud. Ik kom uit Voorschoten en woon nog thuis bij mijn ouders. Ik heb een relatie met mijn lieve vriend en mijn grote passie is paardrijden. Dat doe ik nu 13 jaar.

Voordat ik aan mijn PowerSlim avontuur begon, heb ik naar mijn idee van alles geprobeerd. Zonder succes. Daardoor werd ik zelf heel erg onzeker en depressief, en zag ik het soms even niet meer zitten.

Ik baalde heel erg van mezelf. Hoewel ik nog maar heel jong ben, 22 jaar, besloot ik om er wat aan te doen. In het begin vond ik het wel heel spannend, maar ik besefte dat het nu moest gebeuren. Ik was gewoonweg niet gelukkig zo.

Met het paardrijden rijd ik ook in een carrouselgroep met 11 andere leuke meiden. Daarbij dragen we allemaal dezelfde jasjes. Ik had het jasje met de grootste maat. Dat vond ik niet heel prettig, maar ik kon er mee leven. Totdat de wedstrijd voor de carrousel was. Het jasje paste net dicht en ik was bang dat de knopen zelfs los zouden schieten. Ik voelde me heel verdrietig.

En dus besloot ik om hulp in te schakelen. Zo maakte ik een kennismakingsgesprek bij Suzanne, een PowerSlim coach bij mij in de buurt in Voorschoten. Ze heeft mij het hele PowerSlim programma uitgelegd en ik voelde mij heel prettig bij haar. Ik ben begonnen met het starterspakket. Toen de eerste 8 dagen voorbij waren was ik razend enthousiast. Ik merkte al zoveel verschil! Ik moest wel even wennen aan de producten. In het begin vond ik het soms lastig om te kijken wat ik moest klaar maken, maar later ging dat steeds beter. De recepten zijn heel snel en makkelijk klaar te maken. Als je eenmaal je draai hebt gevonden gaat het steeds makkelijker.

Ook het contact met mijn coach Suzanne vond ik heel prettig, maar ik kreeg ik ook veel hulp van mijn familie tijdens het PowerSlimmen. Op een gegeven moment besloot mijn moeder zelfs om met mij mee te doen. Ze zag dat het bij mij zo goed ging en besloot om ook het PowerSlim programma te gaan volgen. Zo was ik een inspiratie voor haar en voor mij was het een goede steun. Ik vond het heel fijn dat ik dit samen met mijn moeder kon doen.  

Afgelopen zomer ben ik zelf voor het eerst met mijn vriend op vakantie geweest naar Turkije, bij een all-inclusive resort. Zelfs daar kon ik makkelijk om mijn eten letten en me aan mijn gezonde eetpatroon houden. Toen ik weer thuis was heb ik de draad snel weer opgepakt met hulp van mijn coach.

Nu na een aantal maanden heb ik mijn doel weten te bereiken. Ik krijg een heleboel leuke reacties! Dat geeft mij zoveel meer zelfvertrouwen. Sommige mensen herkennen mij gewoon niet meer. Ik durf zelfs weer in bikini. Dat geeft mij zoveel motivatie om deze levensstijl vol te blijven houden. Ik ben ook niet meer bang voor feestjes, weekendjes weg of vakanties want ik weet dat ik me ook daar aan mijn gezonde levensstijl kan houden.

Ik ben zelfverzekerder en durf meer uitdagende, nieuwe beslissingen te nemen. Zo wil ik graag een inspiratiebron vormen voor veel meer andere jongere meisjes/vrouwen en mannen en hoop ik dat ook anderen weer net zoveel zelfvertrouwen (terug) krijgen!

Suzanne
Coach van Amy

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer