Esther Klijnen 51 Jaar uit Ulestraten

Ik weet zeker dat ik dit ook ga volhouden!*

In de zomer merkte ik dat ik het vervelend vond om in een korte broek rond te lopen, laat staan in bikini. Dat was het moment dat ik besloot dat er iets moest veranderen. Na de zomer ben ik dan ook op zoek gegaan naar een manier om lekkerder in mijn vel te zitten.

Ik ben begonnen met sporten bij Bella Ligne in Meerssen waardoor ik me al wat beter ging voelen. Maar om optimaal in mijn vel te zitten wist ik dat ik daarvoor ook iets moest doen aan mijn voedingspatroon. Ook hiervoor kon ik bij Bella Ligne terecht. Ik had een afspraak met coach Ans Hardy en zij vertelde mij over het PowerSlim programma. Dat sprak me erg aan en ik ben dan ook direct het PowerSlim programma gaan volgen.

Ik was bang dat ik nog maar heel weinig mocht eten, maar gelukkig mag je bij PowerSlim gewoon 3 maaltijden per dag én 3 tussendoortjes. Daardoor kon ik het goed volhouden.

Ik had goede resultaten, voelde me een stuk beter en zat prettiger in mijn vel. Het PowerSlim programma is me erg goed bevallen, de producten waren erg lekker maar vooral de begeleiding van mijn coach Ans was super. Bij haar kon ik altijd terecht voor tips en een steuntje in de rug. Het was dus helemaal niet zwaar en ik zag mijn einddoel al snel dichterbij komen. Dat motiveerde me om door te zetten.

Nu voel ik me weer heel goed en draag ik graag jurkjes en korte broeken. Al bijna een half jaar zit ik weer heerlijk in mijn vel en ik weet zeker dat ik dit ook vol ga houden. Doordat ik blijf sporten en bewegen bij Hc New Style in Meerssen én omdat ik nu de producten van PowerSlim Balance gebruik, om zoals het woord al zegt, in balans te blijven.

Ik kan PowerSlim voor iedereen aanraden. Je moet er wel iets voor over hebben maar het resultaat is er dan ook naar. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer