Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Paula, 57 Jaar

"Ik weet nu hoe ik in balans blijf!*"

Nieuwsgierig geworden door een lieve vriendin die er steeds beter uit zag, ontfutselde ik haar geheim: PowerSlim. Ik trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak met een coach bij mij in de buurt. Ik koos ervoor om na de zomer te starten zodat ik niks hoefde te missen tijdens mijn vakantie. 

Mijn coach Saskia ontving me hartelijk en ik mocht al mijn twijfels spuien: ‘Is het wel iets voor mij?’. Ik heb veel fysieke ongemakken en een culinair weekend met vrienden in het verschiet, ‘Moet ik niet daarna beginnen?’. ‘Nee’ zei Saskia beslist, je kunt beter nu beginnen en je zult zien dat je meteen resultaat boekt. Ik moet zeggen, door de kookboeken en uitleg wat ik inderdaad vastbesloten om direct te beginnen.  

Ik ben nu een paar maanden verder en voel me super! Het mooiste voor mij is dat ik nu anders om ga met eten. Vroeger had ik altijd honger, maar ik weet nu waar dit doorkomt en hoe ik dit kan voorkomen zonder ongezonde keuzes te maken.

Dankjewel lieve Saskia voor al je bemoedigende woorden en technische uitleg. Ik weet nu wat mijn doel is en hoe ik in balans blijf, eindelijk!

Saskia
Coach van Paula

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Nancy Bolk, 48 jaar uit Leerdam "Hoe is het nu met Nancy Bolk?"

In de zomer van 2017 behaalde ik mijn doel en ben ik langzaam overgegaan op een eetpatroon zonder PowerSlim producten. Ik ging nog wel steeds naar mijn coach.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Lotte, 30 jaar uit Heythuysen "Doordat ik onregelmatige werktijden heb, ziet mijn dag er altijd anders uit*"

Doordat ik wisselende diensten werk ziet mijn dag er altijd anders uit. Ik zorg er nu voor dat ik mijn eten heb voorbereid.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer