Susy Pluys, 50 Jaar

"Ik weet nu dat koolhydraatarm eten ook heel lekker is!*"

Al sinds de geboorte van mijn zoon (meer dan 20 jaar geleden) was mijn gewicht best een moeilijk punt. Toen ik afgelopen jaar de weegschaal nog zag verder stijgen, besloot ik op zoek te gaan naar hulp. Door omstandigheden ben ik een periode meer thuis geweest, waardoor ik ook meer ging eten.  
Ik voelde me niet langer goed in mijn vel. Samen met de hulp van een coach wilde ik graag een gezond eetpatroon aanleren.

Toen ik klaar was om weer fulltime te gaan werken, nam ik ook een coach onder de arm. Ik ging langs bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt voor een vrijblijvend gesprek. Maar ik wist dat dít de stap was die ik moest zetten.

Daarna ging ik iedere week terug voor een afspraak. Tijdens dat consult kon ik alle vragen stellen en kreeg ik extra tips en coaching. De begeleiding was trouwens inclusief bij het programma, dus zonder extra kosten. Met veel plezier maakte ik er dan ook wekelijks gebruik van. Tijdens die afspraken gingen we ook dieper in op mijn valkuilen. En dus niet alleen op wát moet ik wel of niet kan eten, maar ook op de ‘waarom’ van mijn eetgedrag en hoe het anders kan.

Ik ontdekte dat koolhydraatarm eten ook héél erg lekker is! Ik leerde waar koolhydraten in zitten, en wat past in een gezonde voeding en wat niet. Ik had ook steeds minder behoefte aan zoetigheid. De ‘zin’ in koekjes nam af.

Het zal je niet verbazen dat ik veel lekkerder in mijn vel zit!

Intussen lukt het me ook heel goed om dit vast te houden. Ook tijdens de moeilijke zomermaanden vol terrasjes, BBQ’s en ijsjes. Die waren nu niet zo moeilijk, omdat ik nu weet hoe ik dat moet doen én daar word ik ook nog bij begeleid. Want dat is het mooie, ook nadat je je doel behaald hebt krijg je nog een jaar lang nabegeleiding. Zo leer je ook om in balans te blijven. En dat is wat ik wil!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer