Peter Coenders 42 Jaar uit Etten-Leur

Ik weet dat ik een stok achter de deur nodig heb*

Het was de zomer van 2020 en corona was nog steeds aanwezig in Nederland. Ik zat op dat moment niet lekker in mijn vel en had er echt last van. Op dat moment heb ik voor mezelf besloten om er (weer eens) iets aan te gaan doen, maar dan iets waardoor ik wél mijn doel kan behouden. In het verleden heb ik namelijk wel vaker een poging gedaan, maar uiteindelijk toch weer teruggevallen in oude gewoontes…

Ik ben gaan kijken op internet en kwam op de website van PowerSlim terecht. Wat me hierbij aansprak was dat het programma onder begeleiding van een coach is, en dat door middel van de producten van Powerslim een weekmenu samengesteld kan worden. Ik heb in het verleden namelijk gemerkt dat ik deze stok achter de deur echt wel nodig heb. Op maandag 20 juli heb ik een kennismakingsgesprek met mijn PowerSlim coach Jeanine van STERKoaching gehad en was ik eigenlijk gelijk enthousiast. Na onze vakantie in Frankrijk met de nodige hapjes en drankjes ben ik uiteindelijk op 19 augustus begonnen met het starterspakket van PowerSlim.

Al heel snel kwam ik erachter dat de producten van PowerSlim en de voorgeschreven groente-, vlees- en vishoeveelheden prima te combineren zijn. Daarnaast ben ik dagelijks een ronde gaan wandelen en ben ik vaker de fiets gaan pakken. Ik merkte aan alles dat ik me steeds beter ging voelen. Elke maandag ging ik bij Jeanine langs om te wegen, bij te kletsen en de PowerSlim producten voor de volgende week te kopen. Dit waren altijd momenten waar ik naar uit keek en nog naar uit kijk, met name om de voortgang te bekijken en te bespreken hoe de week is verlopen met de goede, maar ook de moeilijke momenten.

Inmiddels ben ik een aantal maanden met PowerSlim bezig en ik kan echt zeggen dat ik op weg ben naar een betere versie van mezelf! Ik ga voorlopig nog even door om uiteindelijk mijn doel te halen en dan begint de grootste strijd: mijn doel behouden. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit samen met Jeanine en mijn gezin gaat lukken! 

Jeanine
Coach van Peter

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer