Eva Sirag 44 Jaar uit Gorinchem

Ik was mijn zware lichaam beu*

Afgelopen zomer was ik mijn zware lichaam beu. Ik was al een paar keer begonnen met lijnen, maar viel toch weer terug in mijn oude eetgewoonte. Ik had een stok achter de deur nodig. Een oude collega en klanten van mij waren goed afgevallen met PowerSlim. In de krant had ik al een paar keer een advertentie zien staan van La Peau Satin in Leerdam over PowerSlim. Ik besloot me te laten informeren.

Eind augustus zat ik bij Willy aan tafel. Ze vertelde me hoe PowerSlim werkt en informeerde me over de ervaringen van andere klanten met het programma en met de coaching. Het concept was me duidelijk: je gaat de koolhydraatrijke producten die je eet, vervangen door koolhydraatarme, maar eiwitrijke producten. Daarnaast eet je ook nog drie tussendoortjes. Je moet goed water drinken en minimaal 2 ons groenten per dag eten.

Op de website had ik ook al ervaringsverhalen van tevreden klanten gelezen, mensen die ik niet kende. Ik besloot er voor te gaan en als ik iets aanpak, dan doe ik het goed. Ik hield me strikt aan de weekmenu’s en ben meer gaan sporten. Die combinatie is niet zonder succes gebleven: ik zag mijn gewicht van week tot week afnemen!

Ik vond het programma heel goed vol te houden, de producten verzadigen enorm en de recepten zijn zonder uitzondering lekker. Ik heb reuze gevarieerd gegeten. De afgelopen maanden heb ik er aardigheid in gekregen om de nieuwe recepten die PowerSlim op Facebook plaatst, te proberen. Als je, net als ik, een drukke baan hebt is dit goed te combineren. De recepten zijn makkelijk te bereiden en staan meestal binnen 30 minuten op tafel. De tussendoortjes zijn heel gevarieerd en erg lekker. Het grote voordeel vind ik dat het geen shakes zijn, maar heerlijke maaltijden. Dit is ook na het behalen van mijn streefgewicht goed vol te houden.

Mijn streefgewicht was 70 kilo, daar zit ik nu al een paar weken iets onder. Ik zit nu in de fase gewichtsbehoud en geniet van de extra vrijheid die mij dat geeft. Het koolhydraatbeperkt eten blijf ik doen, want ik voel me daar gewoon goed bij.

Wat PowerSlim mij gebracht heeft? Ik heb een betere conditie, meer energie, kleding staat me veel leuker en ik heb ook de leefstijlregels gekregen om dat zo te houden!

Wil je afvallen? Ik kan je PowerSlim van harte aanraden. Woon je in de omgeving van Leerdam, Culemborg of Beusichem? Mijn ervaringen met La Peau Satin zijn zeer goed. Willy en Tamara geven je goede begeleiding, tips en adviezen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer