Tiny Stroet 67 Jaar uit Medemblik

Ik was het helemaal zat, dat ik niet lekker in mijn vel zat*

Ik was het helemaal zat, dat ik niet lekker in mijn vel zodat. Ondanks dat ik al zoveel pogingen had gedaan door middel van allerlei diëten.

Via Facebook las ik over het PowerSlim programma. Geen dieet maar het aanleren van een gezonde levensstijl. Dit wilde ik nog als laatste poging proberen.

Samen met mijn partner ben ik gestart bij een PowerSlim coach bij ij in de buurt, Diana. Samen wilden we vanwege diverse redenen een gezondere levensstijl aanleren.

Samen met mijn coach stelden we een doel op. Met de hulp van mijn coach en het PowerSlim programma is het gelukt om mijn doel te behalen.

Het belangrijkste vind ik dat je 6 eetmomenten op een dag hebt. Daardoor dacht ik niet de hele dag door aan eten, wat ik bij andere diëten wel altijd had. Dankzij alle lekkere recepten en tips van mijn coach Diana lukte het mij steeds beter om gezonder te gaan eten.

Ik heb veel gehad aan het kookboek van PowerSlim met allerlei recepten. Je krijgt zo inzicht in wat je wel en niet kunt eten en de hoeveelheden.

Ook de steun die ik van haar kreeg wanneer het even niet zo goed ging vond ik belangrijk. Dat hielp me om door te zetten!

Nu kan ik zeggen dat ik mijn doel bereikt heb, nog meer dan ik eigenlijk van plan was zelfs!    

Diana
Coach van Tiny

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer