Denyse Davelaar 42 Jaar uit IJsselstein

Ik was gelijk verrast door de variatie aan producten!*

Afgelopen zomer was het echt genoeg: ik wilde me weer fit en energiek voelen om de combinatie van een drukke baan en een gezin weer met plezier te kunnen maken. De knop moest gewoon om! Ik had al eerder met succes een eiwitdieet gevolgd, maar was toch weer in oude gewoontes vervallen.

Ik had mijn doelstelling vooraf voorzichtig ingesteld met het idee dat alle beetjes helpen. Mijn coach Hennie Broekhuizen van Body-Progress Nieuwegein voorspelde dat ik mijn eigen doelstelling makkelijk zou gaan halen. Ik was vooral benieuwd of ik de lange periode met eiwitproducten zou gaan volhouden. De vorige keer was ik de zakjes met poeder en de sla na een tijdje flink zat.

Ik was gelijk al verrast door de variatie van de producten in het starterspakket en vooral ook door de handige PowerSlim menu’s met de bijbehorende boodschappenlijst. PowerSlim ging mee op vakantie en de hardloopschoenen kwamen weer uit de kast. In de periode daarna zag ik bij Hennie tijdens de consulten iedere week verbetering, en op mijn hardloop app zag ik dat ik iedere week sneller en langer kon lopen.

Inmiddels ben ik aan het afbouwen met het PowerSlim programma. De ene keer gaat het me gemakkelijk af en soms is het weer even zoeken. Met de hulp van Hennie lukt het iedere keer weer om het evenwicht terug te vinden en voel ik me weer fit en heerlijk in mijn vel!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer