Zjoske Boot, 30 Jaar uit Lierop

"Ik was er klaar mee! Maar ja, waar moest ik beginnen?"

Ik was er he-le-maal klaar mee! Maar ja, hoe ga je beginnen?
Mijn moeder had gehoord van PowerSlim en het resultaat gezien bij een vriendin dus stelde het aan mij voor. Ze zei dat ik er goed over na moest denken, maar dat het voor mij het juiste zetje in de rug kon zijn om iets aan mijn levensstijl te gaan doen. Niet dat zij er mee zat hoor, maar ik duidelijk wel! Na een tijdje erover na te hebben gedacht, ging bij mij de knop om en heb ik mijn coach Steffie van Body Size benaderd. Na het eerste gesprek wist ik het: dit ga ik doen en Steffie gaat me daarbij helpen! Omdat bewegen natuurlijk bijdraagt aan een gezonder leven, heb ik me ook direct ingeschreven bij een hardloop en bootcamp groep om het roer volledig om te gooien.

In het begin ging het niet super snel, dat vond ik zelf althans. Mijn omgeving dacht er wel anders over, maar ja... Dat kon ook een "sociaal wenselijk antwoord" zijn natuurlijk.
Toen ik mijn doel bereikt had was ik nog niet helemaal tevreden. Samen met Steffie heb ik een plan opgesteld om nog even door te gaan met PowerSlimmen. Ik vond het fijn dat ik onder begeleiding van een coach deze keuzes en aanpassingen in mijn levensstijl maakte, in plaats van dat ik op eigen houtje zou gaan diëten. Zo heeft Steffie een gegeven moment ook aangegeven dat het tijd was om weer op te gaan bouwen.

Inmiddels ben ik 1,5 jaar verder en nog steeds ontzettend trots op wat ik bereikt heb! Ik ben lekker aan het sporten en dat gaat veel makkelijker dan in het begin van mijn traject. Mijn doel behouden kost me weinig tot geen moeite! Heerlijk! En dat puur door mijn levensstijl te veranderen. Ik heb door PowerSlim na leren denken over voeding en ook veel energie gekregen, dat nu goed van pas komt de verbouwing van ons huis!

Steffie
Coach van Zjoske Boot

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer