Natasja van Nispen 48 Jaar uit Eindhoven

Ik was 32 kilo aangekomen tijdens mijn zwangerschap*

Drie jaar geleden in juni 2017 vertelde mijn schoonzus me over het PowerSlim programma. Zij volgde PowerSlim en was super enthousiast. Een dag later nam ik contact op met haar PowerSim coach Maya. Ik besloot om meteen te starten. Ik wilde al heel lang gezonder gaan leven, maar ik vond zelf dat ik altijd een goed excuus had om het nog even uit te stellen. Maar nu moest er echt verandering in komen!

Ik ging aan de slag met het PowerSlim programma en het ging al meteen super goed. Ik kreeg zoveel complimentjes. Dat is een heerlijk gevoel!

In december bereikte ik mijn doel. Ondertussen waren ik en mijn vriend bezig met een andere wens. We wilden samen nog een kindje. Omdat ik wat ouder ben ging dat niet zo makkelijk als vroeger. Ik had toen al twee kinderen van 18 en 16. En mijn vriend een dochter van 6. Omdat we zodoende toch een beetje ‘haast’ hadden besloten we ivf in Spanje te laten doen. En met succes, ik was meteen zwanger! Mijn gezonde levensstijl heeft hier vast ook invloed op gehad. Ik wist natuurlijk dat de kilo’s er weer aan zouden komen. Ik kwam 32 kilo aan van de zwangerschap. Bij mijn andere kinderen was dat ook zo, dus vreemd was het niet. Maar wel even slikken. 

In januari 2019 beviel ik van onze zoon. Na een moeilijk 1e jaar besloot ik Maya weer eens op te zoeken. Samen met haar hebben we mijn gezonde eetpatroon weer opgepakt. In de coronatijd ben ik gestart en inmiddels heb ik mijn doel bereikt. Ik voel me echt geweldig nu!

Een vriendin van mij werd ook enthousiast en is inmiddels ook gestart. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Het is een investering, maar het was het echt allemaal waard!

Maya
Coach van Natasja

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer