Chantal Nieman 40 Jaar uit Heerenveen

Ik voelde me begrepen en op mijn gemak*

De afgelopen jaren kwamen de kilo’s er langzaam aan bij. Net voor de zomer van 2020 kwam het punt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik was niet meer gelukkig met hoe ik eruit zag. Ik wilde daar wat aan doen, maar ik had daar wel hulp bij nodig.

Via social media zag ik berichten over PowerSlim. Na de vele positieve ervaringen gelezen te hebben, ging ik op zoek naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Bij Mooie Lijn ontmoette ik mijn coach Erika en daar ben ik nog steeds heel erg dankbaar voor. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik mij begrepen en op mijn gemak. Tijdens ons gesprek werd ik wel met mijn neus op de feiten gedrukt; ik had een heel verkeerd eetpatroon! Ik haalde meerdere keren per week chocolade en snoep en dan at ik alles in 1 keer op. ’s Avonds nam ik veel te grote porties van het avondeten en de rest van de dag at ik dan bijna niets.

Samen hebben we een plan gemaakt en ik ben de dag erna meteen begonnen! De eerste 2 weken vond ik het zwaarste. Ik moest echt afkicken van suiker en wennen aan de meerdere en kleinere maaltijden. Ook ben ik in die periode elke dag stevige wandelingen gaan maken. Dit doe ik nog steeds, maar niet meer elke dag.

De producten van PowerSlim vind ik lekker, vooral de muesli en de melkchocolade chunk. De chunk nam ik ’s avonds vaak als laatste tussendoortje. Dat heeft mij erg geholpen om niet in de verleiding te komen gewone chocolade te eten.

Per week zag ik het resultaat van mijn inspanningen en daar was ik zo trots op! Mijn PowerSlim coach Erika was net zo enthousiast over de resultaten! Binnen 3 maanden had ik mijn doel bereikt!

Ik volg nu nog steeds een koolhydraatarm eetpatroon en dat bevalt me zeer goed. Ik neem af en toe echt nog wel een gebakje, maar ik merk dat ik er eigenlijk geen behoefte aan heb. Ik ben afgekickt van suiker en ik zit super in mijn vel!

Erika
Coach van Chantal

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer