Gertrude van de Berg 47 Jaar uit Opheusden

Ik voel mij weer gewaardeerd!*

Ik heb 2 fantastische zonen van 14 en 17 jaar waar ik graag mee ga shoppen. Toch voelde ik mij nooit op mij gemak als ik tussen deze 2 stoere mannen instond. Ik zag mezelf al gaan als “waggelmama”. Dat kan natuurlijk niet! Ik keek niet graag in de spiegel en had redenen genoeg om actie te ondernemen.

Mijn schoonheidsspecialiste bij La Peau Satin te Leerdam vertelde mij over het PowerSlim afslankprogramma. Ik maakte een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met Willy van Loon.

Hoewel ik nog bezwaren had als, ‘zou ik het wel kunnen volhouden’ en ‘is het te combineren met een gezin’, raakte ik enthousiast. Met het starterspakket onder mijn arm ben ik naar huis gegaan. De volgende dag ben ik met het PowerSlim programma begonnen. Mijn laatste hoop dacht ik toen.

De 1e dag was werkelijk geweldig, de recepten en de producten van PowerSlim waren zo lekker en makkelijk te bereiden dat mijn enthousiasme nog groter werd. Ieder eetmoment was genieten, zo voelde het ook echt. En ik voelde mij er goed bij, fantastisch zelfs! PowerSlim is makkelijk te combineren met het gezin en biedt goede alternatieven voor brood, pasta en aardappelen, dus ik kon gewoon met de rest mee eten.

Ik ging weer met plezier winkelen. Ik ben trots op mijn nieuwe ik en mijn man en kinderen laten mij bijna iedere dag wel weten hoe trots ze zijn op mij. Dat doet me goed.

Inmiddels weet ik hoe ik op een gezonde manier kan eten en hoe ik mijn nieuwe levensstijl kan behouden. Door PowerSlim voel ik mij weer gewaardeerd en heb ik enorm veel zelfvertrouwen gekregen!

PowerSlim, La Peau Satin en coaches: hartelijk dank. Jullie hebben mij in een zeer positieve zin een ander mens gemaakt.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 53 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer