Regina Hakkesteegt 69 Jaar uit Meerkerk

Ik voel mij nu een stuk zelfverzekerder!*

Mij niet fit voelen, altijd maar pijn in mijn knieën, niet meer op skies kunnen staan, geen plezier hebben in winkelen – Ik had het helemaal gehad met mijzelf dit voorjaar. Ik moest (van de specialist) en wilde (voor mezelf) afvallen. Maar hoe? Ik had immers al alle diëten geprobeerd!

Mijn nichtje Margriet was begin dit jaar gestart met het PowerSlim programma bij La Peau Satin in Leerdam. Zij was erg enthousiast. Ze zei: “Waarom ga je niet een keertje mee?” Zo kwam het dat ik eind maart, samen met Margriet, bij Willy van La Peau Satin aan tafel zat. Het was gezellig, maar ook informatief. Ik besloot dat ik na mijn vakantie ook met PowerSlim ging starten. Mijn laatste strohalm!

Half april legde Willy het PowerSlim programma uit. Ze zag kennelijk mijn twijfels want ze vroeg: “Heb je er een beetje zin in Regina?” Ik reageerde toen in de trant van ‘Ik heb wel zin om slank te zijn, maar ik heb geen zin in afzien en het afvallen opzicht.’ Ook het aparte koken zag ik tegenop.

Had ik toen maar geweten wat ik nu weet, dan had ik mij veel minder zorgen gemaakt. Het PowerSlimmen is mij zo meegevallen. Ik mocht 6 keer op een dag eten, de producten smaakten heerlijk en ik vond het leuk om met de recepten en weekmenu’s te werken. De wekelijkse weegmomenten motiveerden mij enorm. Het resultaat was goed te zien.

Inmiddels is het twee maanden later en voel ik mij super fit! Ik ga dit jaar weer heerlijk skiën en kleding staat mij weer leuk. Allemaal dankzij PowerSlim en de coaches van La Peau Satin.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer