Pascaline Imhoff 53 Jaar uit Alphen a/d Rijn

Ik voel me zelfverzekerd en meer mezelf!*

Al sinds mijn jeugd ben ik in gevecht met mijn overgewicht. Allerlei diëten heb ik geprobeerd. Soms raakte ik wat kilo’s kwijt, maar deze kwamen er ook weer bij.

Ik ben in die jaren erg goed geworden in het uithongeren van mezelf: een appel op een dag was voor mij geen probleem, honger had ik nooit. Door steeds minder te eten viel ik ook niet meer af. Inmiddels dacht ik vrede te hebben met hoe ik was.

In november 2014 kwam ik iemand tegen die vertelde over het PowerSlim afslankprogramma. Ik werd helemaal enthousiast en heb een afspraak gemaakt met PowerSlim coach Esther Staal van JijBentGezond.nl in Alphen aan den Rijn.

Begin december 2014 ben ik begonnen met PowerSlim. In het begin moest ik heel erg wennen aan het vele eten. Soms was ik gewoon misselijk van de hoeveelheden, maar ik heb doorgezet. Het ging prima. Ik kon niet geloven dat meer eten er voor zorgde dat met een afslankprogramma bezig was, maar het resultaat was elke week weer te zien.

Het heeft maanden geduurd voor ik mezelf, zonder zoeken, terug kon vinden in een etalageruit waarin meerdere mensen te zien waren. Dan moest ik even kijken welke kleding ik aan had en kon ik mezelf terug vinden in de weerspiegeling. Dat gevoel heb ik nog regelmatig, maar ik heb begrepen dat dit een normaal proces kan zijn als je zo veel afgevallen bent.

Ik ben supertrots op wat ik heb bereikt. Niet alleen mijn buitenkant is veranderd, ook voel ik me zelfverzekerd en meer mezelf. Ik ben begonnen met hardlopen en sport één keer per week bij Esther.

Esther heeft me al die maanden fantastisch begeleid. Ze heeft me door dipjes heen geholpen en steeds gestimuleerd als ik weer in de verleiding kwam minder te eten dan goed voor me was. Een eet-dagboekje invullen gedurende een paar dagen was dan weer erg verhelderend. Binnenkort ga ik op eigen kracht verder en daar ben ik ook klaar voor.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Linda de Valk, 37 jaar uit Nijmegen "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

Ik heb ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Annemarie van Heesch, 54 jaar uit Empel "Het eetdagboekje van Annemarie"

Annemarie deelt haar eetdagboekje tijdens het PowerSlim programma. "Het voelt helemaal niet als een dieet!"

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer