Martine Bökkers, 36 Jaar uit Raalte

"Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben Martine, 36 jaar en moeder van vier fantastische kinderen! Onze kinderen werden kort na elkaar geboren en het was best een pittige periode als ik er nu op terugkijk. Het hielp ook niet mee dat ik na onze tweede werd gediagnosticeerd met de auto immuunziekte Hashimoto (traagwerkende schildklier).

Ik was doodongelukkig met m’n lijf maar wist niet hoe ik het aan moest pakken. Niets leek te helpen. Totdat ik iets van PowerSlim voorbij zag komen en besloot om er vol voor wou gaan. Ik wou me niet langer meer schamen voor mezelf. Ik wilde er echt wat aan gaan doen, zodat ik weer midden in het leven kwam te staan en weer de moeder, vrouw en vriendin zou worden die ik werkelijk wilde zijn.

Vol goede moed begon ik, maar ook ietwat terughoudend. “Zou ik dit wel echt vol kunnen houden? Zou het dit keer wel werken? Is het programma te combineren met een gezin?”

Na de eerste week sloeg ik stijl achterover. Ik merkte al zoveel verschil. Ik voelde me al veel beter dan ik de afgelopen jaren had gedaan. Iedere week ging ik naar mijn steun en toeverlaat, mijn coach Janneke. Ze bleef me iedere week motiveren en liet blijken hoe trots ze op me was... Ook op de momenten waar ik het zwaar had was ze er voor me en beurde ze me weer helemaal op.

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk FANTASTISCH! Ik ben zo trots op mezelf en straal als nooit tevoren!

Ik heb nooit het idee gehad dat ik aan het “lijnen” was. Ik veranderde vanaf dag 1 mijn eetpatroon en werd me langzaamaan bewust van mijn slechte eetpatroon. Ik wil nooit meer terug naar dat eetpatroon. Doordat ik mijn suikerverslaving (want die had ik echt!) heb doorbroken en overwonnen, heb ik nooit meer trek gehad in al die suikerbommen zoals taart, snoep of koekjes.

Als je met je lijf worstelt kan ik je maar één ding aanraden en dat is PowerSlim. Het zal je levensstijl positief veranderen! Ik wil en ga nooit meer terug naar mijn oude eetgewoontes.

Janneke
Coach van Martine

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sanne Teeuwen-Crijns, 33 jaar uit Helden "Ik kan weer meespelen met mijn kinderen!*"

Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Martine Bökkers, 36 jaar uit Raalte "Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk fantastisch! Ik ben zo trots op mezelf en straal als nooit tevoren!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer