Ilonka Mellessen, 27 Jaar

"Ik voel me weer mooi!*"

Ik voel me weer mooi!*

Mijn naam is Ilonka Mellessen. Sinds dat ik 12 jaar oud ben, worstel ik met mijn gewicht. Iedereen bij mij thuis (mijn ouders en broer) is lang en slank. Ik ben een stuk kleiner én veel steviger.

Bezoeken aan diëtisten, het volgen van verschillende diëten, veel sporten, het mocht niet baten. Iedereen uit mijn omgeving was erg lief voor me en vroeg zich af waarom ik toch zoveel moeite had met die extra kilo’s. Ik zag er toch goed uit? Maar toch voelde ik me zelf niet goed in mijn vel, de vetrolletjes zaten me in de weg en ik voelde me niet mooi.

Er moest iets gebeuren, maar wat? Sonja Bakker zorgde ervoor dat mijn hele gezin afviel, maar mij hielp ze maar 0,2 kilo lichter worden. Dr. Frank wist het ook goed te vertellen, maar ook hierbij geen resultaat. Een dieet vanuit de sportschool beloofde mij tien kilo lichter te maken binnen tien weken. Tien weken heb ik mezelf uit de naad gewerkt. Geen koekje, snoepje, chipje, wijntje kon mij in de verleiding brengen. Na die tien weken was ik echter geen tien kilo kwijt, maar twee. Ik dacht bij mezelf, dan maar die twee kilo erbij en wél genieten van het leven.

Totdat ik een advertentie van Hart for Her Leusden in de krant zag staan. Zij boden een informatieavond aan over het PowerSlim afslankprogramma. Eerlijk is eerlijk, ik was behoorlijk sceptisch en dacht: “Ja hoor, het zoveelste dieet dat mij beloofd de overtollige kilo’s kwijt te raken en me weer lekker in mijn vel te laten voelen.”

Maar toch ben ik samen met mijn moeder naar de informatieavond gegaan, waarbij ik informatie kreeg over het PowerSlim afslankprogramma en anderen hun ervaringen met mij deelden. Ik werd toch wel enthousiast over het programma en vooral door de blije gezichten die ik van (oud)-PowerSlimmers zag. Ik bleef echter sceptisch: “Was het niet te mooi om waar te zijn?” Die avond heb ik gelijk een vrijblijvende afspraak gemaakt voor een intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek met Margriet werd me al gauw duidelijk dat dit toch wel een ander dieet was dan wat ik gewend was. Een afslankprogramma afgestemd op mijn behoeften, met persoonlijke begeleiding en met aandacht voor mij als persoon, in plaats van alleen maar te kijken naar de weegschaal.

Vol goede moed begon ik met het PowerSlim afslankprogramma en toen ik na een week bij Margriet kwam om te wegen, werd al snel duidelijk dat dit werkte: drie kilo eraf! De weken erna waren wisselend: de ene keer was ik drie kilo kwijt, de andere week een halve kilo. Maar toch, er bleef een dalende lijn zichtbaar.

En wat was het makkelijk vol te houden. Dankzij de weegschaal die telkens weer een lager gewicht liet zien, maar ook door de lekkere producten en recepten van PowerSlim en natuurlijk door de fijne begeleiding.

Want soms was die stok achter de deur echt wel nodig om door te blijven gaan. De weken dat het goed ging, werd ik aangemoedigd om zo door te gaan. De weken dat het wat moeilijker was, kreeg ik een peptalk van Margriet en liep ik weer veel vrolijker en zelfverzekerder de deur uit.

Inmiddels ben ik een aantal maanden verder. 14 kilo lichter, maar bovenal een hele hoop aan zelfverzekerdheid rijker. Dit allen door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma.

Ik voel me weer lekker in mijn vel, voel me weer mooi en maak me geen zorgen meer over de overtollige kilo’s. Ik straal weer en geniet meer van het leven.

In het begin zag ik PowerSlim nog echt als een streng dieet, inmiddels is het mijn levensstijl geworden. Natuurlijk zal ik altijd op mijn eetpatroon moeten blijven letten, maar ik ben ervan overtuigd dat dit me lukt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Sanne Teeuwen-Crijns, 33 jaar uit Helden "Ik kan weer meespelen met mijn kinderen!*"

Ik voel me nu zoveel beter en kan weer lekker meespelen met mijn twee dochtertjes van 4 en 5 jaar.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Martine Bökkers, 36 jaar uit Raalte "Ik voel me werkelijk fantastisch!*"

Ik ben nu bijna een jaar verder en ik voel me werkelijk fantastisch! Ik ben zo trots op mezelf en straal als nooit tevoren!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer