Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Manon Peeters, 34 Jaar uit Haelen

"Ik voel me weer een energieke moeder*"

Eind 2017, na twee zwangerschappen, vond ik dat de achtergebleven extra kilo’s wel weer mochten verdwijnen. In het nieuwe jaar was het tijd om een energieke moeder te worden die lekker in haar vel zat. Daarom ben ik in januari gestart met PowerSlim.

De keuze voor dit programma was snel gemaakt aangezien mijn coach, Maaike Bonten, met haar bedrijf Voedingscoach Maaike in hetzelfde pand zit als ik. Ik heb bij haar geïnformeerd wat het PowerSlim programma inhield en was direct enthousiast. Alleen het feit dat je in de eerste periode geen fruit mocht eten leek me lastig. Maar door het grote aanbod van producten van PowerSlim en de informatie over hetgeen ik wel mocht eten, heb ik geen moment moeite gehad. Het ging vanzelf! Ook was het fijn om te weten dat ik altijd bij Maaike terecht kon als ik ergens tegenaan liep. De begeleiding en de oprechte interesse waren heel prettig.

Een aantal maanden later had ik mijn doelen al behaald, en dit kan ik ook goed vasthouden. Het is fijn om de afspraken met Maaike nog als een stok achter de deur te hebben. Ik merk dat ik in de fase waarin ik nu zit makkelijker aan verleidingen toegeef, maar omdat ik weet dat er na een aantal weken weer een afspraak staat gepland blijft de motivatie om toch vol te houden en niet al te veel toe te geven aan verleidingen. Hierbij helpen zeker ook de producten van PowerSlim Balance.

Ik weet zeker dat het volgen van het programma me veel heeft gebracht. Op de eerste plaats ben ik nu de energieke moeder die lekker in haar vel zit. Ook zijn de reacties uit mijn omgeving erg fijn. En heel belangrijk is dat ik mij meer bewust ben geworden van ingrediënten in verschillende producten. Ik maak bewustere keuzes die me zeker ook in de toekomst gaan helpen om me zo goed te blijven voelen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Rosalie van Ganzewinkel, 44 jaar uit Rijen "Ik heb mijn oude kleding de deur uit gedaan* "

Ik merk aan alles dat ik nooit meer terug ga naar hoe ik was. Ik voel me nu zo goed. Ik heb al mijn oude kleding de deur uit gedaan, zodat ik niet meer kan terugvallen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Jolanda Willemsen, 46 jaar uit Swalmen "Eindelijk weer tevreden wanneer ik in de spiegel kijk*"

Ik voel me nu ook eindelijk weer lekker in mijn vel zitten en zelfs kleding kopen doe ik nu met plezier. Ik ben weer tevreden wanneer ik in de spiegel kijk!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer


* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer