Manon Peeters 35 Jaar uit Haelen

Ik voel me weer een energieke moeder*

Eind 2017, na twee zwangerschappen, vond ik dat de achtergebleven extra kilo’s wel weer mochten verdwijnen. In het nieuwe jaar was het tijd om een energieke moeder te worden die lekker in haar vel zat. Daarom ben ik in januari gestart met PowerSlim.

De keuze voor dit programma was snel gemaakt aangezien mijn coach, Maaike Bonten, met haar bedrijf Voedingscoach Maaike in hetzelfde pand zit als ik. Ik heb bij haar geïnformeerd wat het PowerSlim programma inhield en was direct enthousiast. Alleen het feit dat je in de eerste periode geen fruit mocht eten leek me lastig. Maar door het grote aanbod van producten van PowerSlim en de informatie over hetgeen ik wel mocht eten, heb ik geen moment moeite gehad. Het ging vanzelf! Ook was het fijn om te weten dat ik altijd bij Maaike terecht kon als ik ergens tegenaan liep. De begeleiding en de oprechte interesse waren heel prettig.

Een aantal maanden later had ik mijn doelen al behaald, en dit kan ik ook goed vasthouden. Het is fijn om de afspraken met Maaike nog als een stok achter de deur te hebben. Ik merk dat ik in de fase waarin ik nu zit makkelijker aan verleidingen toegeef, maar omdat ik weet dat er na een aantal weken weer een afspraak staat gepland blijft de motivatie om toch vol te houden en niet al te veel toe te geven aan verleidingen. Hierbij helpen zeker ook de producten van PowerSlim Balance.

Ik weet zeker dat het volgen van het programma me veel heeft gebracht. Op de eerste plaats ben ik nu de energieke moeder die lekker in haar vel zit. Ook zijn de reacties uit mijn omgeving erg fijn. En heel belangrijk is dat ik mij meer bewust ben geworden van ingrediënten in verschillende producten. Ik maak bewustere keuzes die me zeker ook in de toekomst gaan helpen om me zo goed te blijven voelen!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Kiki Arts, 37 jaar uit Asten "Mensen zeggen voortaan dat ik straal!*"

Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen me ook goed. Mensen zeggen voortaan dat ik straal!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Esther van der Wilt, 52 jaar uit Ridderkerk "Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl*"

Dat gezonde eetpatroon door te zetten gaat eigenlijk heel goed. Ik voel me heel goed bij mijn nieuwe levensstijl en straal dat volgens mijn gezin ook uit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer