Jolanda van der Werve, 55 Jaar uit Leusden

"Ik voel me super fit!*"

Hallo, ik ben Jolanda van der Werve. Ik ben in mei begonnen met sporten bij Hart for her Leusden en ook met het afslankprogramma PowerSlim. Nu alweer een paar maanden verder, heb ik mijn doelen bereikt! Voor het gebruik van PowerSlim voelde ik mij vaak futloos en mijn gewicht zat mij behoorlijk in de weg. Ik ben met PowerSlim begonnen omdat ik wilde afvallen. Ik was het afgelopen jaar behoorlijk aangekomen in gewicht en was het zat om zo door te gaan.

Na een leuk en motiverend gesprek met Margriet van Hart for her Leusden heb ik de knoop doorgehakt en ben ik met PowerSlim begonnen.

Het volgen van het PowerSlim afslankprogramma is mij erg goed bevallen. Door het uitgebreide assortiment zijn er veel variaties mogelijk voor een heerlijke maaltijd. Ook heb je geen hongergevoel gedurende de dag.

Mijn omgeving reageert heel positief! Ik krijg complimenten dat ik zoveel ben afgevallen en dat ik er goed en stralend uit zie! Ik voel me super fit!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer