Mientje Meijer, 63 Jaar uit Leerdam

"Ik voel me super!*"

Tegen het einde van 2016 kwam ik een goede bekende tegen. Ik had haar een tijdje niet gezien en het viel me op dat ze zo was afgevallen. Ik maakte haar een compliment en vroeg haar hoe het haar was gelukt. Ze vertelde me dat ze het PowerSlim programma had gevolgd bij La Peau Satin in Leerdam.

Zelf voelde ik me al even niet lekker in mijn vel. Ook ik was te zwaar en ik kreeg meer last van mijn knieën. Ik had wel eens geprobeerd om af te vallen, maar het lukte me niet; ik hield het steeds maar een paar dagen vol. Ik besloot om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek verliep uitermate plezierig. Willy nam ruim tijd de voor me, om me de basisprincipes van PowerSlim uit te leggen. Ze gaf toelichting over hoe je PowerSlim in je dagelijks leven kunt inpassen, ze heeft me gewogen en uitgelegd hoe het zat met mijn BMI, vetpercentage en visceraal vet en daarnaast hebben we mijn ‘medisch dossier’ besproken – ik heb in het verleden een grote buikoperatie moeten ondergaan.

Al met al kwam ik tot de conclusie dat ik graag met PowerSlim wilde starten en dat heb ik ook gedaan. Al na de eerste week voelde ik me veel beter! Het beviel me goed om 6x per dag een eetmoment te plannen, lekker veel groenten te eten en voldoende te drinken. De meeste producten vind ik goed smaken en de recepten zijn eenvoudig en superlekker. Ook mijn man heb ik niet horen klagen.

Ik ben nu drie maanden verder en inmiddels al heel wat kilo's lichter. Ook het tempo van afvallen is me goed bevallen. Ik vond het ook erg leuk dat er in de maand december aandacht was voor Sinterklaas en Kerst. Zo waren er voor mij wel extraatjes, terwijl ik toch bleef afvallen.

Nu ik eenmaal op mijn streefgewicht ben, voel ik me super. Trots op mezelf, dat ik dit heb kunnen volhouden en ook lichamelijk voel ik me goed. Als je op een verantwoorde en gezonde manier wilt afvallen, raad ik je zeker aan om eens kennis te gaan maken met een PowerSlim vitaliteitscoach!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer