Daphne Hogenes, 48 Jaar uit Woerden

"Ik voel me nu echt gelukkig!*"

Mijn naam is Daphne Hogenes, moeder van Robert Jarno en Lisa. Samen met mijn man Vincent en kinderen woonachtig in Woerden. Ik ben voor het eerst bij Annemarie van Beauty Smart gekomen vlak voor de kerst. Ik woog toen 97 kilo en was daar ontzettend ongelukkig mee. Aan de ene kant om hoe ik eruit zag maar ik voelde me daarbij ook heel slecht. Ik had een slechte conditie en vaak last van mijn gewrichten, mijn knieën en mijn rug en daar wilde ik vanaf.

Mijn vriendin had ontzettend goede resultaten behaald met het PowerSlim afslankprogramma. Ik dacht, dit wil ik ook! Toen heb ik contact opgenomen met Annemarie, de voedingscoach van Beauty Smart in Woerden en ben ik met PowerSlim begonnen. Ik was vanaf dag 1 ontzettend gemotiveerd en het viel mij ontzettend mee. Ik moet voor mijn werk regelmatig reizen, dus ik heb PowerSlim werkelijk de hele wereld mee over gesjouwd. Dubai, New York, Afrika, India en ook met mijn vakanties nam ik de PowerSlim producten mee... Ik had altijd overal mijn PowerSlim producten bij me en voordat ik op zomervakantie ging had ik mijn streefgewicht behaald!

Ik ben in mooie strakke broekjes door Amerika gereisd, en ik kon zelfs sexy cowboyboots aan. Nu 6 maanden later ben ik nog steeds op gewicht en dankzij mijn coach is dat gelukt. Ik heb geen last meer van mijn gewrichten en voel mij echt gelukkig.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer