Heidy Schouten 49 Jaar uit Middelrode

Ik voel me fitter*

Na het zien van de vakantiefoto’s van vorig jaar wist ik het zeker: Het kon zó niet langer! Ik had al meerdere diëten en lijnpogingen gedaan, maar die waren vaak dezelfde week, en soms dezelfde dag, al gestrand. Tot ik via mijn zus, waarvoor ik ze nog altijd dankbaar ben, hoorde over PowerSlim. Ze was razend enthousiast. Bijna tegelijkertijd kwam ik een oude collega op Facebook tegen, die ook met dit afslankprogramma bezig was. Het zette me aan het denken en ik ben gaan googlen om meer informatie te  krijgen. Zo kwam ik terecht bij Slim Time Berlicum en ik maakte direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Judith Verhagen.

Die dag veranderde mijn leven! Het was een ongedwongen, zeer informatief gesprek. Judith vroeg of ik er aan toe was om alvast wat metingen te doen. SLIK! Toch ben ik bij haar op de weegschaal gaan staan, en wat eerst een kwestie van willen was, werd nu een kwestie van moeten! Er moest gewoon iets gebeuren, ik moest mijn eetpatroon veranderen. Tijdens de feestdagen heb ik alles nog eens goed overdacht en toen heb ik besloten dat dit mijn jaar zou worden. Ik zou ervoor gaan!

Ik begon met het starterspakket. Alles wat daarin zat was lekker. Er waren over het algemeen maar weinig producten die ik niet lekker vond. De eerste dagen had ik wel wat hoofdpijn, maar daar had Judith al voor gewaarschuwd. Mijn lichaam moest ontgift worden. Met behulp van het PowerSlim kookboek maakte ik de lekkerste gerechten. Al snel had ik het kookboek niet meer nodig en had ik mijn weg gevonden met de PowerSlim producten, in combinatie met groente en de toegestane vlees en vis. Na een maand kwam de eerste beproeving: Carnaval. Samen met Judith zette ik een plan op om deze dagen zo goed mogelijk door te komen. Het lukte.

Al snel kwamen de reacties van de mensen, die “iets” aan mij zagen. Dat gaf weer extra nieuwe moed om door te gaan. Ik voelde me erg gesteund door mijn man en kinderen, die niet begrepen dat ik zoveel mocht eten. Het gaat erom wát je eet. En het mooie van PowerSlim is dat je toch met je gezin mee kunt eten, alleen anders. Zo kon ik voor mijn kinderen een voorbeeld blijven, dat eten gezond is, en dat je tijdens een afslankprogramma vooral niet moet stoppen met eten.

Ook mijn vriendin, heeft me door dik en dun gesteund. Zij was zo mogelijk nog trotser dan ikzelf. Ik ga graag wandelen, maar zag het de laatste jaren meer als een verplichting. Nu trek ik er weer graag op uit en wandel zo’n 3 á 4 keer per week.

Net voor de zomer was ik op mijn streefgewicht en streefdoel: in bikini op vakantie. Wat heb ik genoten in Italië. Ik voel me veel fitter, energieker en heb iedere dag zin om er iets van te maken. En hoe leuk zijn de reacties van mensen om je heen, die je soms helemaal niet meer herkennen. “Ze is het toch echt”, is dan steevast mijn antwoord.

Ik ben nu in de fase dat ik weer normaal eet. Sommige tussendoortjes zijn nog van PowerSlim, maar ook die ben ik aan het afbouwen. Ik mag van mijzelf best weleens iets eten wat “fout” is, als ik dat maar weer in balans de rest van de dag. PowerSlim heeft mijn eetpatroon en eetgewoontes veranderd. En blijvend veranderd. Hoe heerlijk is het om al die wijde vormloze tuniekjes en broeken weg te doen en leuke broeken en strakke shirts te kopen. Of om zonder te passen een maatje 42 mee naar huis te nemen, in de wetenschap dat het zal passen.

Maar het allerbelangrijkst vind ik dat ik weer in een gezond lichaam zit. Mijn lichaam is nu in balans. PowerSlim is een afslankprogramma wat mij weer een gezond en evenwichtig voedingspatroon heeft aangeleerd. Maar wat zal ik de PowerSlim intense chocoladereep gaan missen.

Judith, maar ook Dorien en Dianne, bedankt voor jullie steun en toewijding!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer