Bianca de Jong, 50 Jaar uit Voorschoten

"Ik voel me fit en zelfverzekerd!*"

Ruim 3 jaar sport ik met veel plezier bij Vrouwfit. Na een persoonlijk informatiegesprek met mijn voedingscoach bij Vrouwfit, heb ik besloten om met PowerSlim te beginnen. Ik wilde gewoon weer lekker in mijn vel zitten en vond dat ik moest afvallen. En daar had ik hulp bij nodig!

Ik voel me nu super! Ik ben veel fitter en mijn kleding zit heerlijk! Ik heb daarbij veel minder last van de overgang en voel me zelfverzekerd. Sinds ik met PowerSlim ben begonnen hoor ik vaak dat mijn huid straalt. Ik heb heel veel steun gehad, en nog, aan mijn coaches. Zij stimuleren mij en geven me advies. Daarnaast zijn het fijne gesprekspartners en tonen ze altijd veel belangstelling.

Ik vind de producten goed te doen. In het begin at ik graag de havermout als ontbijt, de toast tijdens de lunch en tussendoor nam ik vaak een reep of een pakje Ready to Drink. ‘s Avonds waren pasta en rijst mijn favoriete producten. Nu ben ik aan het stabiliseren en eet ik steeds vaker ‘normale’ voeding.

Natuurlijk heb ik ook moeilijke momenten gekend. Vooral op een feestje! De hapjes kon ik prima laten staan, ik nam dan gewoon een salade of iets, maar een wijntje heb ik soms wel gedronken. Toch is het me gelukt om door te zetten. Dit kwam vooral doordat ik zo snel verandering zag en ik ontvang heel veel complimenten. Dat maakt me blij en sterk. Door op mijn eetpatroon te blijven letten, te sporten en het komende jaar onder controle te blijven bij Vrouwfit, ben ik ervan overtuigd dat het me lukt om op gewicht te blijven!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Erwin en Mandy, 34 jaar uit Gronsveld "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Manon van Delft, 37 jaar uit Houten "Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer