Marlous, 35 Jaar uit Leiden

"Ik voel me energieker dan ik me ooit had kunnen voorstellen!*"

Na een pittige periode met twee zwangerschappen en een burn-out was de maat voor mij letterlijk vol: mijn levensstijl en BMI waren heel ongezond. Ik voelde me begin 2016 sterk genoeg om het roer om te gooien en ben toen bij Vrouwfit in Leiden terecht gekomen. PowerSlim was voor mij goed vol te houden door de verschillende producten en de gestructureerde manier van eten. Vooral mentaal moest er een flinke knop om, die knop heeft mijn coach Esther weten te vinden!

Het vinden en accepteren van een nieuwe levensstijl was een grote verandering voor me. De eerste fase ging onvoorstelbaar gemakkelijk, per week verloor ik gewicht! De tweede fase, waarin je gaat toewerken naar een “eigen” eetpatroon vond ik lastiger. Ineens eet je weer meer producten uit de supermarkt en moet je zelf kiezen. Dat de tweede fase nuttig en nodig was zie ik nu heel goed in, mijn gewicht blijft gelijk en ik heb geleerd hoe ik dat zo kan houden. Daarmee is PowerSlim niet alleen een efficiënt afslankprogramma om de kilo’s te verliezen, maar ook een programma dat voorkomt dat je weer aankomt, wat net zo belangrijk is!

Bij Vrouwfit ben ik ook gaan sporten, de Clubjoy Power heeft ervoor gezorgd dat ik sterker werd en dat mijn lichaam goed herstelde na mijn gewichtsverlies. De dames bij Vrouwfit geven de les op een leuke en gemotiveerde manier waardoor ik blijf gaan. Ik ben het team van Vrouwfit dan ook super dankbaar voor alle steun die ze me gegeven hebben in dit traject!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer