Ebelien van de Vee, 45 Jaar uit Oosterbeek

"Ik voel me een totaal ander mens*"

Mijn naam is Ebelien v. d. Vee. In 2005 stopte ik met roken omdat ik graag zwanger wilde worden. Ik was nog geen maand gesopt en de weegschaal gaf al ruim 10 kilo zwaarder aan. Een paar maanden daarna bleek ik in blije verwachting. Gedurende de zwangerschap kwam ik gestaag aan. In totaal meer dan 30 kilo. De jaren daarna ging ik van het ene naar het andere dieet. Soms viel ik best wel wat af maar na een half jaar zaten de kilo’s er weer gewoon aan.

Na mijn tweede zwangerschap had ik de moed verloren en dacht dat ik mijn eigen lijf nooit meer terug zou krijgen. Totdat ik een bekende tegen kwam die vele kilo’s was verloren door het PowerSlim afslankprogramma. Ik vroeg haar natuurlijk naar haar geheim. Zij vertelde mij dat er bij ons in de buurt  ook een PowerSlim voedingscoach zat. Diezelfde dag heb ik een afspraak gemaakt met voedingscoach Sophie Brouwer.

Ik kreeg het starterspakket en ging vol goede moed naar huis. Het PowerSlim assortiment is zeer uitgebreid en de producten vond ik erg lekker vond. Door me strikt aan het PowerSlim prorgramma te houden was merkte ik de eerste week al resultaat. Het programma is erg goed vol te houden dankzij de lekkere producten. Gedurende het programma heb ik toch wat dipjes gehad maar door de enorme support van Sophie ging ik altijd weer vol goede moed de deur uit. En met resultaat. Nu ruim 1,5 jaar later zit ik nog steeds goed op gewicht. Dit dankzij het PowerSlim afslankprogramma en de goede begeleiding van Sophie. Zonder haar was dit niet gelukt.

Ik geniet nog steeds van mijn favoriete tussendoortje, de praline reep.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Lisette Lokker, 26 jaar uit Vught "Ook tijdens de feestdagen blijf ik in balans!*"

Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl weet ik zeker dat het me lukt om in balans te blijven! Ook tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Erika van Burk, 50 jaar uit Zoetermeer "Ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen!*"

Eind dit jaar zijn mijn man en ik 25 jaar getrouwd en ik zou dolgraag mijn trouwjurk nog een keer aan willen. Ik wil dat dit mijn doel wordt. Ach, zei mijn coach: ‘Makkie... dat gaan we halen!’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer