Nicalien Wentzel, 45 Jaar uit Oosterwolde

"Ik voel me een stuk energieker!*"

PowerSlimmer van de maand Mei 2016

Ruim vier maanden geleden ben ik begonnen met het PowerSlim programma bij Cyelle in Wezep. Ik heb al eerder een ander dieet gevolgd met begeleiding. Maar toen ik eenmaal mijn doel bereikt had, stopte de begeleiding. Dit was meteen mijn valkuil. Ik zat erna niet meer lekker in mijn vel. Meerdere keren had ik geprobeerd om de draad op te pakken, maar dat lukte mij niet.

Ik las in de krant over het PowerSlim programma bij Cyelle en heb contact gezocht met voedingscoach Coby voor een intakegesprek. Wat mij meteen aansprak was de manier van begeleiding en de enorme variatie in het assortiment. Het allerbelangrijkste, waardoor ik echt het proberen waard vond, was het verhaal van hoe de begeleiding in het natraject te werk gaat. Je wordt niet ineens weer aan je lot overgelaten, maar nog minstens 1 jaar gratis begeleid. Want ik hoop dat het nooit meer mis zal gaan.

Mijn ervaring vanaf dag 1 is, dat ik het meteen al super vond! Aan de hand van heerlijke weekmenu’s en zeer smaakvolle en makkelijke recepten maakte ik elke dag een lekkere maaltijd. In dit traject werd ik ook heel goed begeleid. Zelfs met de feestdagen kreeg ik speciale recepten en tips, met zoveel keuzes om er wat lekkers van te maken. Van restaurant tips tot vakantie tips, alles wordt tot in de puntjes uitgewerkt voor je.

Ik kreeg ontzettend veel inspiratie om lekkere gerechten te maken met de PowerSlim producten. Ik ben ook in de afgelopen periode op wintersport geweest. Het PowerSlim programma was ook op vakantie makkelijk te volgen. Zonder het gevoel te hebben gehad dat ik wat miste.

Ik ben ruim vier maanden bezig en het PowerSlim programma is nog steeds prima vol te houden. Ik voel me geweldig! Ik zit momenteel in het natraject waarbij ik mij een gezond voedingspatroon aanleer. Ik leer hoe ik etiketten kan lezen uit de supermarkt en wat verstandige keuzes zijn.

Ik voel mij een stuk energieker, zit weer lekkerder in mijn vel en ik kan weer stralen.

Ja, ik kan het PowerSlim programma echt iedereen aanraden!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer