Teuntje Arts 34 Jaar uit Linne

Ik voel me een ander mens*

Hoi ik ben Teuntje Arts. Net als zovelen worstel ik al jaren met mijn gewicht. Ik heb vele pogingen gedaan om af te vallen maar helaas lukte het nooit. Totdat ik een flyer van voedingscoach Maaike in de brievenbus kreeg. Maaike werk met het PowerSlim afslankprogramma. Ik dacht nu ga ik ervoor!

Ik heb meteen een afspraak gemaakt met Voedingscoach Maaike. In het begin moest ik wel even wennen, met name de vele eetmomenten. Om de twee uur mocht ik namelijk iets eten. Maar al snel raakte ik aan dit eetritme gewend. Het brede assortiment met PowerSlim producten maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. De repen en shakes zijn heerlijk maar je kunt ook echt lekkere gerechten maken dankzij het PowerSlim kookboek! Je kent geen hongergevoel en ik had ook geen zin in snoep. Daarnaast kun je de PowerSlim producten ook makkelijk meenemen naar het werk.

Ik voel me een ander mens. Ik kan weer leuke kleren kopen en voel me fitter. Mijn moeder die ook verschillende diëten heeft geprobeerd zonder succes, zag mij met de maand slanker worden. Daarom is zij ook met het PowerSlim afslankprogramma begonnen. En ja hoor! Ook zij heeft haar doelen bereikt dankzij het fantastische programma.

Ik kan PowerSlim aan iedereen aanbevelen. Je investeert in jezelf! Mijn complimenten voor Maaike, mijn coach die mij altijd steunde en moed inpraatte.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer