Teuntje Arts, 33 Jaar uit Linne

"Ik voel me een ander mens*"

Hoi ik ben Teuntje Arts. Net als zovelen worstel ik al jaren met mijn gewicht. Ik heb vele pogingen gedaan om af te vallen maar helaas lukte het nooit. Totdat ik een flyer van voedingscoach Maaike in de brievenbus kreeg. Maaike werk met het PowerSlim afslankprogramma. Ik dacht nu ga ik ervoor!

Ik heb meteen een afspraak gemaakt met Voedingscoach Maaike. In het begin moest ik wel even wennen, met name de vele eetmomenten. Om de twee uur mocht ik namelijk iets eten. Maar al snel raakte ik aan dit eetritme gewend. Het brede assortiment met PowerSlim producten maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. De repen en shakes zijn heerlijk maar je kunt ook echt lekkere gerechten maken dankzij het PowerSlim kookboek! Je kent geen hongergevoel en ik had ook geen zin in snoep. Daarnaast kun je de PowerSlim producten ook makkelijk meenemen naar het werk.

Ik voel me een ander mens. Ik kan weer leuke kleren kopen en voel me fitter. Mijn moeder die ook verschillende diëten heeft geprobeerd zonder succes, zag mij met de maand slanker worden. Daarom is zij ook met het PowerSlim afslankprogramma begonnen. En ja hoor! Ook zij heeft haar doelen bereikt dankzij het fantastische programma.

Ik kan PowerSlim aan iedereen aanbevelen. Je investeert in jezelf! Mijn complimenten voor Maaike, mijn coach die mij altijd steunde en moed inpraatte.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer