Wilma Blanken 49 Jaar uit Culemborg

Ik voel me echt fantastisch!*

Al een tijdje had ik de wens om mijn levensstijl aan te passen. Ik werd niet bepaald vrolijk als ik in de spiegel keek en wilde graag gezonder gaan leven.

Cyrelle, een kennis van mij, gaf mij het zetje wat ik nodig had. Zij had haar doel bereikt en zag er geweldig uit. Echt een metamorfose! Zij vertelde me wat dit met haar deed en dat ze inmiddels zelf als PowerSlim coach is gaan werken bij La Peau Satin in Culemborg. Ze raadde mij aan een vrijblijvend informatie en kennismakingsgesprek aan te vragen en zo gebeurde het…

Mijn kennismakingsgesprek met Sandra heeft mij een duidelijk beeld gegeven van wat het PowerSlim programma inhoudt. Ook heeft zij mijn wensen in kaart gebracht en op de weegschaal een meting gemaakt van mijn lichaamssamenstelling. Deze cijfers hebben mij doen besluiten geen dag langer te wachten en direct van start te gaan met mijn eigen metamorfose!

Ik stelde mijn doel, zette mijn schouders eronder en ging ervoor! Wekelijks bezocht ik mijn coach Sandra om de week door te nemen, mijn vragen te stellen en te wegen. De recepten van PowerSlim vind ik erg lekker en zijn vrij gemakkelijk te bereiden. Je mag ook best veel eten op een dag en ik kreeg er al snel plezier in.

Echt lastig heb ik het eigenlijk niet gehad in al die maanden. Mijn gerechten zagen er altijd zo feestelijk uit, dat mijn gezinsleden en collega’s soms jaloers toekeken wat ik nu weer voor lekkers te eten had. Vaak fotografeerde ik ook de gerechten op mijn bord en heb daar een mooie collage van gemaakt. Wanneer er iemand jarig was nam ik gewoon mijn eigen PowerSlim snack mee en daar kon ik dan ook echt van genieten.

Inmiddels heb ik mijn doel behaald. Ik voel me echt fantastisch! Ik ben supertrots op mezelf en heb natuurlijk ook leuke nieuwe kleding gekocht.

De ‘balansfase’ ga ik zeker gebruiken om maandelijks mijn coach te bezoeken en te wegen. Samen houden we dan alles in de gaten, want dit behaalde resultaat wil ik natuurlijk dolgraag behouden!

Coach Sandra: 
Wilma ging er helemaal voor en nam haar gezin mee in haar enthousiasme. In het begin hield ze zich goed aan de weekmenu's. Al snel had ze door hoe ze lekker en koolhydraatarm kan eten en stelde ze heerlijke en verantwoorde maaltijden samen. Ik ben reuze trots op haar! 

Sandra
Coach van Wilma
 

Ervaringen van PowerSlimmers
SuperSlimmer
Marcel, Willy en Vanity, 54 jaar uit Reuver "Samen steunden we elkaar en dat ging super!* "

Je kent het wel, leven in een ‘snelle’ wereld waarbij jezelf goed verzorgen belangrijk is maar je de binnenkant nogal verwaarloosd. Door onregelmatig en ongezond te eten.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Esther van Prooijen, 29 jaar uit Den Bosch "Dit wordt mijn zomer!*"

Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd al te zwaar geweest. Op allerlei manieren heb ik geprobeerd om af te vallen, maar op eigen houtje lukte het me nooit blijvend. De kilo’s kwamen altijd weer terug.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer