Renate Grijpma, 45 Jaar uit Helmond

"Ik voel me beter dan ooit!*"

“Nu is het écht klaar!” dacht ik toen de weegschaal wéér een kilo meer aangaf dan de keer ervoor.

Al eerder had ik een keer een dieet gevolgd waarbij ik flink wat kilo’s was kwijtgeraakt maar toen ik vanwege gezondheidsklachten moest stoppen met mijn favoriete sport, hardlopen, vlogen de kilo’s er weer aan. Ik dacht dat met opletten op mijn voeding en een beetje beweging ik het wel weer onder controle zou moeten krijgen, maar dit bleek helaas niet het geval te zijn. Dan maar wat strenger voor mezelf zijn, was mijn logische gedachte, maar ook dat bracht niet het gewenste resultaat. Het frustreerde me alleen maar!

Totdat ik op Facebook een kennis voorbij zag komen die haar ervaring met PowerSlim deelde. Zij zag er fantastisch uit!

“Dit móet ik ook proberen!”

Ik ben via haar in contact gekomen met Saskia van Ek, mijn PowerSlim coach van Beautyfarm La Sarel. Dankzij haar goede uitleg, enthousiasme en betrokkenheid is het me gelukt om mijn doel te bereiken!

Het PowerSlim programma vond ik erg gemakkelijk om te volgen. De lekkere producten en recepten zorgden ervoor dat het zo goed vol te houden is. Voor mij heeft dit geleid tot mijn nieuwe ‘Way of life’ zonder honger of frustraties. Mijn nieuwe levensstijl kan ik ook gewoon aanhouden tijdens feestjes en vakanties, met slechts een paar kleine aanpassingen. 

Bedankt lieve Saskia voor je support, zonder jou was het me niet gelukt.

Ik voel me beter dan ooit!


Saskia van Ek-Lammers
Coach van Renate

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer