Bianca Baggermans 36 Jaar uit Helmond

Ik vind het heel spannend om weer op te bouwen*

De laatste jaren zat ik totaal niet goed in mijn vel, ik voelde me doodongelukkig en was heel onzeker over hoe ik eruit zag. Dit was voor de buitenwereld niet altijd te zien, want ik was bijna altijd de vrolijkheid zelf. In de winterperiode had ik er niet zo’n moeite mee, maar ja dan doe je een lekker oversized trui aan, want dat voelt vertrouwd. Maar als dan het mooie weer eraan komt, krijg ik weer een onzeker gevoel, want ik zou ook wel eens een leuk shirt of jurkje aan willen doen. Maar als ik dan in de winkel iets leuks pas, hang ik het maar snel weer terug want dat past niet bij mij. Ik ging dan met een verdrietig gevoel weer naar huis.

Ik wilde dolgraag van dit gevoel af, dus heb ik begin oktober een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend kennismaking gesprek met Saskia, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Als je tegen mensen zegt dat je met PowerSlim gaat beginnen of met PowerSlim bezig bent, is het eerste wat mensen zeggen: ‘Dat is wel duur of niet?’. Inderdaad het is niet goedkoop, maar ik zie dit nu zeker als een investering in mezelf, en daar ben ik trots op. Dat gaf me iets meer zelfvertrouwen en ik besloot om er samen met mijn coach Saskia voor te gaan. Mijn coach is mijn stok achter deur!

Maar toch vond ik het ook doodeng en stelde ik meteen de vraag of het wel bij iedereen lukt. Want ik was bang dat het bij mij dan wel niet zou gaan lukken. Aan het einde van het gesprek hebben we een doel gesteld.

De eerste week van het PowerSlim programma heb ik even goed moeten zoeken hoe ik alles ging plannen. Want ik ging van 2 à 3 eetmomenten per dag naar 6 eetmomenten per dag. Maar na de eerste week lijkt het net of ik niet anders heb gedaan, dat gaf zo’n fijn gevoel. Iedere week had ik een afspraak met Saskia, en was ik weer een stapje dichterbij mijn doel. Dat gaf me een goed gevoel en volop motivatie, maar ik was er nog lang niet.

Toen was het moment daar, ik had mijn doel bereikt! Voor mijn gevoel was ik er nog niet klaar voor om weer op te gaan bouwen naar het normale, dus heb ik samen met mijn coach mijn doel weer bijgesteld. Ook na deze weken ging het zo goed, mijn gevoel werd steeds beter. Alleen de laatste periode ging het iets minder, niet met het PowerSlimmen want dat ging echt super, maar het gevoel van ‘Wat gaan we nu doen? Gaan we nog verder of gaan we weer opbouwen?’.

In mijn hoofd heb ik nog steeds het gevoel dat ik te zwaar ben, terwijl ik nu al wel een hele nieuwe garderobe heb moeten kopen. Maar als ik in de spiegel kijk zie ik nu toch echt wel dat ik veranderd ben! Hier heb ik heel goed met mijn coach over gepraat. Zij heeft me aangeraden om nu toch echt het aantal koolhydraten weer op te gaan bouwen en te gaan werken aan een blijvend gezonde levensstijl om in balans te blijven.

Dus daar gaan we nu mee beginnen, ik vind het wel heel spannend! Maar met behulp van Saskia gaat het zeker goed komen!

Saskia
Coach van Bianca

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer