Linda Steensma, 51 Jaar uit Zaandam

"Ik val niet terug in oud gedrag!*"

Na een forse griep en een oorontsteking en daardoor veel tijd om na te denken en bij te tanken, had ik het besluit genomen dat ik opnieuw de strijd met de kilo’s wilde aangaan. Ja opnieuw, want na 3 keer Weight Watchers zaten alle kilo’s die ik toen kwijt was geraakt er weer aan met nog wat kilo’s extra. Ik had mijn boekjes van Weight Watchers alweer opgezocht, maar zag er als een berg tegen op.

Doordat ik ziek thuis was, keek ik met een schuin oog vaker naar de tv. Daar hoorde en zag ik voor het eerst iets over het PowerSlim afslankprogramma. Vlak daarna kwam ik een advertentie over PowerSlim tegen in het Zaans Weekblad. Mijn besluit was snel genomen. Nee, ik ging geen Weight Watchers meer doen. Ik had een nieuwe prikkel en inspiratie nodig. Dus had ik een introductie afspraak gepland bij Stephanie van Body Unlimited Zaandam. Omdat je bij het PowerSlim programma persoonlijke begeleiding krijgt van een voedingscoach, was het belangrijk dat niet alleen het programma mij moest aanspreken, maar dat ik ook een klik moest hebben met de coach die mij in dit proces zou begeleiden. Essentieel, omdat het een lang proces zou worden, gezien alle kilo’s die ik kwijt wilde.

Ik ben gestart op mijn topgewicht van 117 kilo. Eind maart ben ik gestart in fase 1. De knop ging helemaal om. Ik moest anders gaan nadenken over eten, iedere dag weer koken en ik had beperkte keuze in wat ik mocht eten. Dat was in ieder geval het gevoel dat ik in het begin had. De structuur van het programma wende snel en het PowerSlim kookboek hielp mij om voldoende te variëren en te ontdekken wat ik wél allemaal kon eten. Daarbij was ik erg blij met de tussendoortjes van PowerSlim. Hiermee lukte het mij om de dag door te komen. Daarbij zijn ze ook nog erg lekker. Als er op feestjes of momenten op het werk wat lekkers voorbij kwam, lukt het mij om deze af te wijzen.

In ruim een jaar tijd is het me gelukt om mijn doel te bereiken door het volgen van het PowerSlim programma. Voor mij voelde dat absoluut als een overwinning. Maar het spannende deel gaat nu pas beginnen, het op gewicht blijven.

Hoe zorg ik dat die kilo’s er af blijven. De overstap naar weer normaal eten, bewust kiezen en herkennen wanneer ik het moeilijk heb, het blijft een continu proces. Vervolgens ook langzaam de tussendoortjes afbouwen. Dat is lastig. Wat is een goed, lekker en verantwoord alternatief? Het voelt een beetje als weer leren fietsen zonder zijwieltjes. Gelukkig kan ik altijd terecht bij mijn coach.

Het is inmiddels eind mei. Het is me gelukt om op gewicht te blijven. Het streven is nu om ook voor de zomer zonder de PowerSlim tussendoortjes op gewicht te blijven. Ik vind het fijn om het contact met mijn coach Stephanie als stok achter de deur te hebben. Ik heb de steun van zowel Stephanie als Selina (ook PowerSlim coach bij Body Unlimited Zaandam) positief ervaren. Daarbij weten zij zelf ook hoe lastig het is om de worsteling met eten en kilo’s te voeren.

Waar ik heel blij mee ben is dat ik deze keer merk dat ik bewust kan kiezen, zonder krampachtig te zijn. Ik val niet terug in oud gedrag, wat mijn gevoel versterkt dat ik het nu ook vol kan houden, zeker met de steun van Stephanie en Selina.

Dames bedankt.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer