Brenda van Zanten, 47 Jaar uit Gorinchem

"Ik trainde 3x per week en heb de Amsterdam City Swim gezwommen!*"

SuperSlimmer Brenda

Jaren heb ik al van alles geprobeerd om lekkerder in mijn vel te zitten. Van shakes tot zelf koolhydraatarm eten, niets hielp blijvend. Ik voelde me niet fit, had geen conditie en zat niet lekker in m’n vel.

Op Facebook zag ik vele ervaringen voorbijkomen van anderen met PowerSlim. Het bleef mijn aandacht trekken en de ervaringen waren zo positief, dit kon toch bijna niet waar zijn?! Ik bleef wat sceptisch tot ik een bekende tegenkwam die haar doel had bereikt met behulp van PowerSlim en een coach.

In september 2018 was ik er klaar voor. Ik had hulp nodig en ik besefte dat ik het niet alleen kon. Ik maakte een afspraak bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt, La Peau Satin in Gorinchem. Ik vertelde wat mijn doel was en mijn coach stimuleerde mij; dit zou zeker gaan lukken!

De eerste weken waren moeilijk, het ging wat traag voor mijn gevoel. Mijn man en coach bleven mij aanmoedigen. Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet! Na de moeizame start ging het bijna vanzelf. Ik at drie maaltijden en drie tussendoortjes per dag. Ik begon me steeds beter te voelen!

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt. En het meest belangrijk is dat ik me zoveel beter voel!

Ik stelde een mooi doel voor mezelf, de Amsterdam City Swim in september zwemmen. Ik trainde 3 keer in de week én het is me nu gelukt! 

Coach Astrid:

Met enorm veel plezier heb ik Brenda begeleid. Het ging niet altijd vanzelf maar ze heeft haar doel weten te bereiken! Tijdens de wat lastigere weken stond ze echt open voor mijn adviezen en bleek ze sterk genoeg om daarmee aan de slag te gaan. Met een schitterend resultaat als gevolg. Ik hoop dat veel mensen haar zullen sponsoren bij de ALS City Swim – dat zou haar grootste beloning zijn.

Astrid
Coach van Brenda


Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Erwin en Mandy, 34 jaar uit Gronsveld "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Manon van Delft, 37 jaar uit Houten "Ik had mijn twijfels of ik het wel ging redden*"

In het begin had ik zelf sterk mijn twijfels of ik het ging redden. Maar zij had de overtuiging die ik niet had, voor twijfel was geen ruimte, we gingen dit doen en aan de slag!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer