Karin Vendelbosch, 36 Jaar uit Leerdam

"Ik straal weer in mijn kleding en heb meer zelfvertrouwen!*"

Echt slank ben ik nooit geweest. In de aanloop naar mijn huwelijk stapte ik over op een andere pil en daar kwam ik van aan. Nadat onze zoon en dochter geboren waren kwamen er nog wat kilo’s bij en vond ik mezelf echt te zwaar.

Diverse malen heb ik geprobeerd er wat aan te doen, dan viel ik een paar kilo af en dan liet ik het weer versloffen.

In de zomer van 2017 ben ik gaan praten bij La Peau Satin in Leerdam, want ik zag zulke mooie resultaten met PowerSlim. Maar ik twijfelde: ik houd niet zo van groente, ik griezel van muesli en bruin brood. Ik nam me voor om het zelf nog eens te proberen.

Vier maanden later was mijn gewicht nog hetzelfde en ik inmiddels zwaar ongelukkig. Ik had last van stress en voelde me niet fit. Ik heb toen nog eens een gesprek aangevraagd bij La Peau Satin. Ik vertelde mijn PowerSlim coach Willy wat ik niet lustte en zo hebben we samen, rekening houdend met mijn voorkeuren, een programma opgesteld.

Achteraf denk ik: ‘Waarom heb ik me druk gemaakt?’. Er zijn zoveel lekkere producten. De toast, noodles en wraps maken van de maaltijden een feestje. Willy zat ermee dat ik weinig groenten lust. Ze drong er op aan dat ik wekelijks één nieuwe groente zou proberen en vond dat ik open moest staan voor nieuwe smaken en structuren. Hierdoor ben ik sommige groenten wel gaan waarderen. De tussendoortjes zijn geweldig en ook hiermee kon ik goed afwisselen.

Inmiddels heb ik mijn doel behaald en dat voelt goed! Ik straal weer in mijn kleding, ik heb meer zelfvertrouwen en kan (daardoor?) stress beter hanteren. Leerdam is een gelukkig mens rijker!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer