Carla van der Vegt, 49 Jaar uit Leerdam

"Ik stopte met roken, en voel me nu weer super!*"

Een paar jaar geleden ben ik gestopt met roken. Dat was fijn: ik kreeg meer lucht en mijn smaak kwam terug. Helaas zorgde dat ook voor een aantal extra kilo’s. Diverse malen heb ik geprobeerd om weer lekker in mijn vel te zitten, maar wat ik ook probeerde: ik hield het nooit lang genoeg vol.

Samen met mijn moeder kwam ik wel eens bij La Peau Satin in Leerdam voor een schoonheidsbehandeling. Daar werken ze met PowerSlim en ik zag diverse vrouwen zelfverzekerder en vrolijker worden. Op zich was ik niet zo zwaar, maar ik had steeds vaker last van een opgeblazen gevoel. Ook was ik wel eens ‘onverklaarbaar’ moe.

Begin dit jaar besloot ik om ook te gaan PowerSlimmen. Het is een leuk traject geweest, waarvan ik veel heb geleerd. Ik maakte kennis met producten met een verlaagd gehalte aan koolhydraten, groenten en recepten die ik niet eerder kende – en het smaakte me uitstekend!

Al snel behaalde ik mijn doel en voelde ik me stukken beter! Kleding staat me nu veel leuker en ik voel me super. Ik wandel graag en het gaat me veel gemakkelijker af.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tonny van Blijderveen, 52 jaar uit Ingen "Ik geniet van mijn nieuwe levensstijl!*"

Ik had al jaren geen gezonde levensstijl en zat hierdoor niet lekker in mijn vel. Ik besloot ik dat het nu eens klaar moest zijn. De knop ging om!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Elle Maas, 26 jaar uit Westerhoven "Niets hielp, ik was er helemaal klaar mee!*"

Diverse pogingen om daar wat aan te doen liepen steeds op niks uit. Niets hielp. Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer