Carla van der Vegt 50 Jaar uit Leerdam

Ik stopte met roken, en voel me nu weer super!*

Een paar jaar geleden ben ik gestopt met roken. Dat was fijn: ik kreeg meer lucht en mijn smaak kwam terug. Helaas zorgde dat ook voor een aantal extra kilo’s. Diverse malen heb ik geprobeerd om weer lekker in mijn vel te zitten, maar wat ik ook probeerde: ik hield het nooit lang genoeg vol.

Samen met mijn moeder kwam ik wel eens bij La Peau Satin in Leerdam voor een schoonheidsbehandeling. Daar werken ze met PowerSlim en ik zag diverse vrouwen zelfverzekerder en vrolijker worden. Op zich was ik niet zo zwaar, maar ik had steeds vaker last van een opgeblazen gevoel. Ook was ik wel eens ‘onverklaarbaar’ moe.

Begin dit jaar besloot ik om ook te gaan PowerSlimmen. Het is een leuk traject geweest, waarvan ik veel heb geleerd. Ik maakte kennis met producten met een verlaagd gehalte aan koolhydraten, groenten en recepten die ik niet eerder kende – en het smaakte me uitstekend!

Al snel behaalde ik mijn doel en voelde ik me stukken beter! Kleding staat me nu veel leuker en ik voel me super. Ik wandel graag en het gaat me veel gemakkelijker af.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer