Annick Nelen 53 Jaar

Ik stond er wat sceptisch tegenover*

Ik heb me altijd goed in mijn vel gevoeld, veel gesport vroeger en ik kon eten wat ik wilde. Ik had in mijn twintiger jaren altijd een prima gewicht en zelfs nadat ik 20 kilo was aangekomen was met mijn zwangerschap, waren de kilo’s vrij snel weer verdwenen.

Toen ik ongeveer 45 jaar was, begon het moeilijker te worden. Ik had een operatie aan mijn nek gehad en moest plat blijven liggen. Ik kon niet vel meer bewegen en niet meer sporten. Op mijn 50e kwam daar nog een operatie aan mijn voet bij.

Al met al resulteerde dat erin dat ik totaal niet lekker meer in mijn vel zat. Ik was niet meer gelukkig met mijn lichaam. Mijn zelfvertrouwen werd minder en ik voelde me niet goed meer. Ik wilde er wat aan doen.. maar had al van alles geprobeerd. Niets hielp. Ik verviel altijd weer in mijn oude eetpatroon.

Mijn ex-collega vertelde me over PowerSlim. Ik stond er wat sceptisch tegenover maar ik kon het altijd proberen. Ik nam contact op met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

In januari 2020 ben ik gestart met het PowerSlim programma en nu heb ik mijn doel bereikt. Ik ben super trots op mezelf! Ik vond het programma prima te volgen. Had ik het maar eerder geweten. Voor anderen die nog twijfelen: het werkt echt, ook zonder te sporten.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Lees hier meer ervaringen
Pauline Wingelaar, 35 jaar uit Naarden "Pauline Wingelaar: ‘Ik maak nu bewuste keuzes’"

Tijdens onze zomervakantie werd er een foto van mij gemaakt in badpak, daar ben ik zo van geschrokken. Ik besloot om van start te gaan met het PowerSlim programma, onder persoonlijke begeleiding van mijn eigen coach.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Sjaak Janssen , 33 jaar uit Hedel "Gezonder eten? Ik had geen idee waar ik moest beginnen*"

Ik denk niet dat er veel diëten zijn die zo goed smaken en zo makkelijk zijn vol te houden. Met de uitstekende begeleiding van mijn PowerSlim coach Maike is het mij gelukt mijn doel te bereiken. En ik voel me op alle vlakken beter dan ooit!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer