Mariska Gaasbeek, 27 Jaar uit Kampen

"Ik stapte altijd met een lach op mijn gezicht weer naar buiten!*"

In juni 2017 ben ik gestart met PowerSlim. Per ongeluk kwam ik een weegschaal tegen en daar was ik zo van geschrokken. De tranen sprongen in mijn ogen. Ik wist wel waar het door kwam, lekker eten, een wijntje en ik hield wel van een feestje.

Dit was het moment. Alleen mijn doel bereiken lukte me niet. Daarom zocht ik de hulp van een PowerSlim coach bij mij in de buurt, Mariska Mookus.

Na mijn eerste gesprek met haar was ik sceptisch, ik was bang dat ook dit me niet ging helpen. Toch besloot ik ervoor te gaan!

Mijn eerste week was meteen een moeilijke week. Veel feestjes en vaderdag. Onze afspraak na die eerste week vond ik dan ook erg spannend, maar er was een mooi resultaat. Ik was super trots. Toen dacht ik: ‘Ik ga dit redden!’.

Mijn wekelijkse afspraak met Mariska was altijd gezellig. Iedere week hielp ze me verder en motiveerde ze me om door te zetten. Ik stapte altijd met een lach op mijn gezicht weer naar buiten!

Een aantal PowerSlim producten waren echt mijn favoriet, zoals de crackers, muesli, wafels en de heerlijke melk chocolade chunk.

Iedere week ben ik samen met mijn moeder naar aqua-aerobics gegaan en af toen ging ik een rondje lopen voor wat extra beweging.

Soms nam ik stiekem een wijntje, dit was voor mij echt een geniet momentje. Dit hielp mij door de periode heen. Gelukkig had ik veel lieve mensen om mij heen die mij steunden.

Ik voel me super goed en wat ben ik trots op me zelf!

Mariska
Coach van Mariska

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Start nu met PowerSlim en word zelf ook een succesverhaal

Zoek een coach

Lees hier meer ervaringen
Tatiana Voorbrood, 40 jaar uit Moordrecht "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven. Ik voel me veel beter en lekkerder in mijn vel dan ooit. Dat gun ik iedereen!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Bridget Maasland, 45 jaar uit Amsterdam "Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Mijn coach heeft me geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer